Zimska rasprodaja u Happy Dreamsu donosi vrtoglave uštede do 70 posto!

zimska-rasprodaja
Datum objave: 11. 02. 2015.

Kako ostvariti zdrave i sretne snove? Posjetite salone Happy Dreamsa i opskrbite se opremom za zdravo spavanje koja je sada snižena do čak 70 posto!

Znate li da naša glava u prosjeku teži između 4,5 do 6 kilograma? Možete li zamisliti kakvo je to opterećenje za naš vrat i vratne kralješke? A što kažete na podatak da se ta težina još umnogostručuje pomicanjem glave i savijanjem vrata? Dok pišemo poruku svom mobitelu, igramo igrice ili čitamo vijesti s tableta ili nekog drugog pametnog uređaja, zbog gravitacije se povećava pritisak na našu glavu, time i vrat i opterećenje može dosegnuti i do nevjerojatnih 30 kilograma! Još uvijek se pitate zbog čega vas zateže u vratu, zbog čega osjećate bolove u kralježnici, ramenima i leđima? Ovo su samo neki od uzroka, a kako ih ublažiti i rasteretiti vrat i cijelo tijelo tijekom noći kada se jedino može u potpunosti odmoriti od velikih napora, znaju u Happy Dreamsu. Lanac maloprodajnih salona specijaliziranih za prodaju madraca, nadmadraca, elastičnih podloga, kreveta i prateće opreme, svojim se proizvodima brine za vaše zdravo i kvalitetno spavanje.

U Happy Dreamsu snovi mogu biti sretni

Kako ga postići i kako ostvariti zdrave i sretne snove?

Saznat ćete u salonima Happy Dreamsa! Požurite do njih diljem Hrvatske - od Šibenika, Crikvenice, Osijeka, Zadra, Rijeke, Splita, Kaštel Sućurca, Bjelovara, Zagreba, Karlovca, Opatije, Poreča do Varaždina.

Zašto?

Za sve posjetitelje željne najboljeg odmora i opuštanja, do kraja veljače pripremljene su velike uštede čak do 70 posto!

Određeni modeli nadmadraca su sniženi i do 70 posto, odabrane artikle i izložbene eksponate madraca možete pronaći na 35 posto popusta, dok ćete na nekim modelima kreveta uštedjeti do 30, a na jastucima i do 50 posto!

Pronađite idealan krevet, madrac i nadmadrac po super cijenama

Sačuvajte svoj opterećeni vrat čvrstim i dugotrajnim drvenim krevetom Action i nabavite ga za 30 posto manju cijenu. Umjesto 799 kuna, u veljači ćete ga platiti 559 kuna.

Ovaj hrvatski proizvod ide u kompletu s podnicom, a birati možete između dimenzija 190 ili 200 centimetara i 80 ili 90 centimetara. U veljači možete uštedjeti 30 posto i na praktičnom, čvrstom, funkcionalnom i visokokvalitetnom krevetu Strong, kojeg možete pronaći za 480 ili 617 kuna, u manjoj i većoj dimenziji, ovisno o tome opremate li spavaću, dječju sobu ili možda apartman.

Ne zaboravite na jastuk

Za dobar san, osim dobrog kreveta, madraca i nadmadraca, presudan je i jastuk.

Pravi jastuk treba vam omogućiti udobnu potporu za glavu i vrat te ne bi smio lako gubiti svoj početni položaj.

U Happy Dreamsu ćete pronaći onaj koji vam najbolje odgovara, a možete birati između različitih modela, od anatomskih do običnih, s raznovrsnim punjenjem od 100% poliesterske, silikonizirane vate, visco elastične pjene, poznatije i kao memorijske pjene, poliuretanske pjene…

Sve presvlake na jastucima se skidaju i jednostavnoj održavaju te koju god odabrali, nećete pogriješiti. Ako vam se sviđaju jastuci s visco pjenom, koja zahvaljujući termoaktivnim svojstvima reagira pod temperaturom i pritiskom tijela te se kao anatomski oblikovana memorijska pjena idealno prilagođava vašem tijelu, poboljšava cirkulaciju i smanjuje okretanje tijela tijekom sna, odaberite Visco Star.

Do kraja veljače je dostupan uz 44 posto popusta, odnosno po cijeni od 99 kuna! Sjajna zimska ponuda i rasprodaja u Happy Dreamsu vrijedi do kraja mjeseca, 28. veljače.

Nemojte previše čekati!

Posjetite salone Happy Dreamsa i opskrbite se opremom za zdravo spavanje i priuštite svom vratu i tijelu zdravi odmor, kakav nakon napornog radnog dana svakako zaslužuje.