Vodič za blagdansku kupnju

Datum objave: 19. 11. 2011.

Vrijeme darivanja polako se bliži, a ti ove godine svoje najdraže želiš izenaditi originalnim i korisnim poklonom? Evo nekoliko ideja.

Blagdansko okruženje i snižene cijene očekuju vas u Happy Dreams salonima madraca i prateće opreme. U širokom asortimanu, sigurno ćete pronaći prikladan poklon svim najmilijima. Predlažemo nekoliko Happy Dreams proizvoda koje možete pokloniti obitelji i prijateljima i zaželjeti im sretne snove:

Medicinski jastuk uz poklon jastučnicu - od 39 kn Kvalitetan odmor izrazito je važan za sve nas. A kako bi izbjegli jutarnje buđenje s osjećajem ukočenosti u vratu - prijateljima i obitelji poklonite medicinski jastuk koji djeluje preventivno i terapeutski. Još će ih više iznenaditi dekorativna jastučnica koja dolazi kao poklon uz medicinski jezik. Comfort poplun za topliju zimu - od 239 kn Zima nam kuca na vrata. S niskim temperaturama i pahuljama snijega, postoji li ljepši osjećaj od buđenja u toplom krevetu u božićno jutro? Iznenadite prijatelje toplim Comfort poplunom. Nadmadrac Softy XL - od 699 kn Nadmadrac od memorijske pjene koji se postavlja na madrac ili druge ležajeve koje koristite. Iznenaditi će vas osjećaj lakoće spavanja na pametnoj memorijskoj pjeni koja se oblikuje prema obliku tijela. Madrac Matrix na blagdanskoj akcijiMadrac Matrix s posebnom božićnom cijenom od 959 kn Visokokvalitetni madrac s džepičastom jezgrom biti će najveći poklon ovog Božića. Izrazito dobro podupire kralježnicu i djeluje opuštajuće na mišiće tijekom spavanja, kako bi se u potpunosti odmorili. Nadamo se da smo vam dali nekoliko dobrih ideja za darivanje ovih blagdana. U asortimanu Happy Dreams proizvoda pronaći ćete još veći izbor prigodnih poklona za sretne snove. Posjetite Happy Dreams prodavaonicu u vašem gradu i osjetite čaroliju darivanja.