Vješalice: prva pomoć za neuredno predsoblje

Vješalica, prva pomoć za razbacane šalove i kape
Datum objave: 11. 01. 2017.

Zima je i svega je previše. Previše kapa, previše šalova i previše nereda. Predsoblje jednostavno možete dovesti u red uz vješalice. 

Sredina je zime. I još uvijek niste našli rješenje za šalove, kape i rukavice.

Sve što imate trpate po džepovima kaputa i jakni.

Nakon nekog vremena uopće nemate pojma gdje su vam one rukavice ili kapa i šal
Ujutro kada idete na posao pet minuta samo tražite drugu jaknu jer je sve toliko nametano po vješalicama! Mogli bi se izgubiti, ali za sada, samo gubite živce.

Kako znamo? Pa znamo. Jer se to isto i nama događalo.

Dok nismo počeli upotrebljavati vješalice. Super su i vrlo lagane samostojeće vješalice. Izvadite ih tijekom zime i samo ih pospremite u podrum ili na tavan kada ih ne trebate.

Pretraživali smo world wide web za vas i naišli na super ideje kako objesiti dodatnu odjeću.

1) Kad je vješalica drvo

Na sve što postoji oko nas, inspirirala nas je priroda. Na drvo možemo mnogo toga objesiti. Tako smo naišli na ovu odličnu ideju. Suho drvo držat će na jednom mjesto sve što treba, samo ga treba naći i fiskirati.

Vješalica od drva. Pravog, kvrgavog drva
Foto: www.adesignerlife.net

 

2) Vješalice naopačke

Sigurni smo da imate hrpu drvenih vješalica koje ne koristite. Mogli bi ih iskoristiti, pogotovo ako ste "uradi sam" tip. Našli smo rješenje koje je efektno i jeftino. Samo treba imati vremena i volje. I alata, naravno. 

 

Odlična ideja, samo treba bioti spretan s alatima
Foto: www.refabdiaries.com

3) Stara paleta, nova vješalica

Palete su čvrsto drvo. I vrlo često završavaju u kaminu ili na otpadu. A daju se iskoristiti, samo treba imati volje. Treba ih dovesti u red: izbrusiti, obojati i lakirati. Mogu poslužiti baš kao vješalica.

Paleta uz malo truda može biti odlična vješalica
Foto: http://houseideas.gogeter.com/

 

4) Stablo, ali od letvica

Za ostavljanje odjeće možete imati stablo, ali možete i napraviti svoje stablo. Trebate imati dovoljno letvica, koje naravno, morate dobro obraditi. Izbrusiti i lakirati. Nakon toga ih morate složiti u željeni oblik i "samo" dodati kuke i "samo zabiti u zid. Jako dobro izgleda wink

 

Stablo od letvica za ostavljanje odjeće
Foto: http://justimagine-ddoc.com/

5) Samostojeće vješalice tzv. štenderi

Bilo kuda, štender svuda. Štenderi su odlični. Lako ih možete sklopiti, lako prenijeti i možete brdo stvari na njih staviti. Ako ih znate smjestiti u prostoru, sigurno će dobro i izgledati. 

Samostojeće vješalice tj. štenderi, odlično su rješenje za zimu i višak stvari
Foto: www.rilane.com

 

6) Ormar vješalica - na kotačima

Uzmite stari ormar, skinite mu vrata i stavite kotače. I takvu vješalicu možete gurati po stanu gdje vam odgovara. Možete uzeti i neki manji ormar laugh

Vješalica koja je nekad davno bila ormar
Foto: www.rilane.com

 

7) Kanta za zid: vješalica i ladica

Kantica za zid? Mislite da smo ludi? Nismo. Kantice koje bušilicom zabijete u zid odlično su rješenje za male prostore. Na  njih možete objesiti sve što se gomila tijekom zime, ali i u kantice staviti rukavice i kape. A kad zima prođe, rukavice se miču iz kantica i oslobađaju mjesta za sve one stvari koje se gomilaju tijekom proljeća i ljeta. 

Kantice na zidu? Zašto ne
Foto: https://cdn.makespace.com

 

8) Ljestve kao vješalica

Najobičnije ljestve mogu vam poslužiti kao super vješalica. Ne zauzimaju puno mjesta i možete ih lako postaviti i ostaviti. Možete ih i obojati, ne smeta.

 Ljestve mogu biti odličan stalak za stvari
Foto: Pinterest

Dali smo vam odlične ideje. Znamo da je neke od njih teško sprovesti u djelo, pogotovo ako ste lijeni tip. U tom slučaju, bolje samo da naručite neku vješalicu laugh Online. To je najlakše.

Nađi svoju vješalicu