U jesen zakoračite sa Happy Dreamsom i uštedite do 70 posto na memory jastucima

jesen-happy-dreams
Datum objave: 30. 09. 2014.

Happy Dreams ti je ove jeseni pripremio mnogobrojna iznenađenja i popuste. Saznaj koje.

Na kraju napornog radnog dana, jastuk vam treba pružiti miran i dobar san tijekom noći. On daje podršku glavi, vraća vrat u idealan položaj kralježnice i treba osigurati mekanu površinu za odmor vratnih mišića. U prosjeku, jastuk tu ulogu obavlja prosječno više od 2.500 sati godišnje, što je kada se preračuna, više od 100 dana. Zbog toga se i troši, i to je razlog zašto ga treba češće mijenjati.

Jedan od najvećih uzroka loše i neprospavane noći i jutarnje razdražljivosti je spavanje na lošem jastuku.

Ili vam ne odgovara ili je istrošen.

Ako se pitate kako znati kada je vrijeme da završi u smeću, napravite mali test. Presavinite ga na pola i stavite na njega neki predmet manje težine, do oko 300 grama. Ako se neće vratiti u prvobitni oblik, nema druge nego ga zamijeniti novim.

A prilika nije bila nikada bolja.

Vodeći lanac maloprodajnih salona specijaliziranih za prodaju madraca, nadmadraca, elastičnih podloga, kreveta i prateće opreme za potrebe zdravog i kvalitetnog spavanja, Happy Dreams vam je ove jeseni pripremio mnogobrojna iznenađenja i popuste.

Od 20 posto sniženja na madrace i krevet, do toga da možete uštedjeti i od 33 do 68 posto na memory jastucima!

Odaberite nešto iz bogate ponude

U prodajnim salonima Happy Dreamsa diljem Hrvatske potražite idealne jastuke za sebe i članove svoje obitelji. Ljubazno osoblje pomoći će odabrati one prilagođene vašem tijelu i potrebama, a u sklopu posebne rujanske ponude iskoristite jedinstvenu priliku za uštedu.

Odlučite se za visoko kvalitetan anatomski oblikovan MAXI jastuk i platite ga umjesto 299 - 151 kunu. Prilagođava se svakom tijelu i omogućava maksimalnu udobnost, antibakterijsku zaštitu, a visokokvalitetni materijal, produljuje njegovu trajnost. Navlaka se skida i pere, pa ćete ga lako moći održavati i uživati u zdravom spavanju.

Većih je dimenzija pa će zadovoljiti i one nemirne spavače, a posebnost rasterećivanja točki najjačeg pritiska, smanjit će prekomjerno okretanje dok spavate, poboljšat će cirkulaciju i uz njega ćete se jutrom buditi odmorniji nego ikad prije.

Priuštite si odmor kakav zaslužujete

Vašem tijelu maksimalno će se prilagoditi i anatomski BAMBOO jastuk. Ovaj hrvatski proizvod, ispunjen je kvalitetnom i ugodnom memory viscoelastičnom pjenom, koja se također prilagođava svakom vratu i glavi, a vašem tijelu pruža jedinstveni doživljaj odmora i sna. Jastučnica se lako skida i održava, antibakterijska je i može se prati na 40 stupnjeva, a s njime štedite i do 68 posto.

Anatomski oblikovana memory pjena sačinjava i jastuk FORTUNA. Ovaj jastuk pravokutnog oblika jedan je od najkvalitetnijih visco memory jastuka na tržištu. Ne vjerujete? Uvjerite se sami.

Nabavite ga za svoj dom, uštedite 130 kuna i dobit ćete još i antibakterijsku zaštitu, materijal vrhunske kvalitete, koji se prilagođava obliku tijela i tjelesnoj temperaturi, lako održivu presvlaku od pamučne vreće i jastučnicu visokokvalitetne antialergijske i antibakterijske poliesterske tkanine, koju ćete jednostavno oprati u svojoj perilici rublja. Priuštite svome tijelu odmor kakav i zaslužuje.

Nemojte dopustiti da loši jastuci poremete vaš san i odmor. Vaše tijelo zaslužuje samo najbolje, stoga iskoristite akcijske cijene i atraktivne popuste Happy Dreamsa.

Odaberite jastuke od memorijske pjene i utonite u nebeski san.