Suludo niske cijene: Proljetni popust u Happy Dreams salonima!

proljetni-popust
Datum objave: 18. 03. 2014.

Uz odličan popust po nevjerojatno niskim cijenama riješit ćeš se boli u leđima za svagda. Da, vrijeme je da svoj život učiniš ugodnijim.

Ako već mjesecima, ili čak godinama, maštate o jutru kada ćete se uz cvrkut ptica probuditi savršeno odmorni, evo dobre vijesti: Happy Dreams vam je pripremio odličan proljetni popust uz kojeg po nevjerojatno niskim cijenama možete osigurati miran i udoban san te jutra bez bolova u kralježnici. Donosimo vam pregled nekoliko proizvoda koje možete "ugrabiti" po rekordno niskim cijenama!

Od hladno lijevane pjene do antibakterijskih navlaka i anatomske jezgre

Madrac Superb karakterizira anatomska jezgra od izuzetno kvalitetne, hladno lijevane pjene koja pruža maksimalnu udobnost i prozračnost, a dolazi u kompletu sa skidivom i perivom presvlakom koja ima antibakterijsku zaštitu. Snižen je za 200 kuna, pa ga možete dobiti za samo 999 kuna!

Za par stotina kuna više, točnije 1.399 kuna, možete dobiti madrac Duo Sleep koji je za potrebu ove fantastične akcije snižen za ček 47,5%, a sastoji se od dvokomponentne jezgre od visokokvalitetne pjene (tvrđa i mekša strana) pogodna za sve tipove osoba. I ovaj madrac također dolazi sa skidivom i perivom navlakom koja ima antibakterijsku zaštitu.

Za čak 380 kuna snižen je i madrac Domino koji sada dođe 1.999 kuna, a kojeg čini višesezonska anatomska jezgra od hladne pjene koja garantira udobnost, prozračnost, čvrstoća i elastičnost. Skidiva i periva presvlaka ovog madraca ima srebrne niti i antibakterijsku zaštitu, što će vam osigurati miran san.

Posebno istaknut je i madrac Visco Five koji je snižen za čak 48,6%, pa ga možete kupiti za samo 1.799 kuna. Njegova džepićasta jezgra ima pet anatomskih zona pa samim time omogućuje maksimalnu udobnost i prilagodbu tijelu. Osim što je prozračan, čvrst i dugotrajan, ovaj madrac dolazi i sa skidivom presvlakom koja ima antibakterijsku zaštitu.

Maksimalna prilagodba anatomiji tijela

Ako vam je osim madraca potrebna i podnica, mogla bi vas zainteresirati visokokvalitetna podnica Laguna koja ima 28 gusto raspoređenih letvica i centralno ojačanje od pet parnih letvica, čime se pruža mogućnost podešavanja stupnja tvrdoće što osigurava maksimalnu prilagodbu anatomiji tijela, a time i vrhunsku udobnost. Ovu podnicu možete dobiti za samo 449 kuna, a za 699 kuna možete dobiti Lagunu Flex koja osim navedenih karakteristika ima mogućnost ručnog podizanja uzglavlja i uznožja.

Ako vam je pak potreban krevet, svakako razmotrite Sympathy. Riječ je o modernom i funkcionalnom krevetu izrađenom prema najvišim svjetskim standardima kvalitete, a k tome i je hrvatski proizvod. Ima sanduk za posteljinu, uzglavlje te ugrađene letvičaste elastične podloge podizanjem kojih možete doći do pretežno velikog prostora u kojem možete spremiti posteljinu ili druge stvari koje želite sakriti od tuđih pogleda. Cijena ovog kreveta je umanjena za 30 posto, pa ga možete dobiti za samo 2.189 kuna.

Ovo su samo neke od sjajnih ponuda iz novog kataloga koje vrijede do 31. ožujka ili do prodaje zaliha.

Cjelokupnu akcijsku ponudu možete pogledati u promotivnom letku koji sadrži i još jednu sjajnu pogodnost: kupon koji donositelju garantira dodatnih pet posto proljetnog popusta koji vrijedi i na akcijske cijene!

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i za mnogo manje novca učiniti svoj život mnogo ugodnijim!