Što vaš madrac može reći o vama?

Datum objave: 27. 02. 2019.

Madraci na kojima provodite noć, puno toga otkrivaju o vama i vašoj osobnosti. Na madracima u spavaćoj sobi provodite puno vremena ili ste tip osobe koja se budi na prvi alarm i spremna je za nove pobjede? Otkrijte koji ste vi tip osobe...

Jeste li znali da madrac govori? Baš kao što interijer vašeg doma može puno reći o vama, isto tako i odabir madraca na kojima provodite noći odražava vašu osobnost.

Za većinu krevet je sretno mjesto te vaš privatni i siguran prostor. Krevet je jedno od rijetkih mjesta na kojima možete biti neuredne kose, u velikoj bijeloj udobnoj pamučnoj promo majici s natpisom tvrtke i osjećati se bogovski.

Madrac je jedan od onih proizvoda koji svatko bira prema svojim željama pa izbor madraca puno može reći i o tome kakva je tko osoba.

Naši prodavači mogu već poput psihologa zaključiti kakav je tko po načinu na koji bira madrac i po tipu madraca koji je odabrao 

1.Tko bira mekani madrac, taj je...

Vrlo meke madrace često preferiraju osobe koje uživaju u malim stvarima u životu  i pojedinci s ljubavi prema luksuzu.

Ako uživate u sitnijim stvarima u životu i imate profinjenu epikurejsku crtu, vjerojatno ćete uživati u istezanju na velikom madracu. Nema ničeg lošeg u uživanju u udobnosti i sjajnosti.

2. Tko bira čvrsti madrac, taj je...

Čvrsti madrac otkriva optimizam

Ako ste osoba koja ima puno energije, tada je za vas čvrsti madrac onaj koji će vam savršeno odgovarati.

Ovi madraci odražavaju vaš optimizam i karakter te vam mogu pomoći da ujutro ustanete iz kreveta, čim budete spremni za djelovanje.

Oni uravnotežuju udobnost i praktičnost kako bi svojim korisnicima omogućili dobro spavanje i osvježavajuće  i energično buđenje.

Ako ste visokoenergetski pojedinac, to je vjerojatno najbolja vrsta madraca za vas.

3. Tko bira madrac s memorijskom pjenom, taj je...

Ako ste  odlučili napraviti potez i kupiti madrac s memorijskom pjenom, vjerojatno ste netko tko voli izležavanje i koji ima krevet koji je teško napustiti.

Održavani ste i poput finih stvari u životu - spremni ste uložiti u nešto važno kao i dobar noćni san.

4. Tko bira vodeni krevet, taj je...

Ako još uvijek imate vodeni madrac za krevet, onda smo spremni kladiti se da imate i neke lava lampe i zavjese s kuglicama.

Žao nam je što vam moramo to reći no definitivno ste osoba koja ne može napustiti šezdesete.

Vrijeme je za novi madrac.

5. Boja pokazuje jeste li otvoreni ili zatvoreni

Boja vašeg prostora može vam pomoći utvrditi jeste li otvoreni ili zatvoreni.

Introvertni ljudi pune svoje baterije trošenjem vremena sa samim sobom i u tišini dok ekstroverti dobivaju svoju energiju od drugih u društvenoj atmosferi.

A boje u njihovim spavaćim sobama pokazuju razliku između njih.

Spavaća soba okružena  toplim i jarkim nijansama poput narančaste, žute i  ružičastih tonova vesela je i pruža dobrodošlicu te karakterizira otvorenu osobu.

S druge strane, blage i neutralne boje poput plave, zelene i različitih smeđih nijansa koje daju umirujuću i mirnu vibru upućuju na zatvorenu osobu.

6.Dizajn govori jeste li konzervativac ili niste

Vrlo se lako da zaključiti jeste li moderni ili tradicionalni tip osobe

Prilično je lako utvrditi prihvaćate li moderni, minimalistički, tehnološko - stilski odabir ili se držite tradicionalnog dizajna.

Netko koga privlači tradicionalni dizajn je netko tko drži do tradicije i obitelj mu je na prvom mjestu.

Netko tko odabire suvremeni i moderni izgled prostora za spavaću sobu često avanturističan i spreman za promjene te isprobavanje novih stvari-

I, jeste li se pronašli u ovome? Jeste li tradicionalna osoba s tvrdim madracem? Ili avanturist s madracem od memorijske pjene?


A možda vam ipak treba novi madrac jer vaš madrac nije ni tvrd ni mekan već pun rupa i udubljenja 

 

Klik do novog madraca 

Zatvori

Obavezno

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

 • happy-dreams.hr
 • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku:

Kako izbrisati već spremljene kolačiće?
Ako koristite osobno računalo i ažurirani preglednik, a želite ukloniti kolačiće koji su već na vašem uređaju, istovremeno pritisnite CTRL, SHIFT i DELETE. Ovdje možete pronaći stranice za podršku za većinu najčešće korištenih preglednika:

 • Internet Explorer
 • Mozilla Firefox
 • Google Chrome
 • Safari
 • Flash cookies

Internetske stranice mogu koristiti widgete za društvene medije koji korisnicima omogućava pristup s internetske stranice Happy Dreams na različitim platformama društvenih medija (npr. Facebook, YouTube, Twitter i LinkedIn). Kako biste bolje razumjeli kako se i koji podaci prikupljaju putem društvenih medija i koje kolačiće koriste treće strane, pogledajte trenutna pravila privatnosti svake od društvenih platformi.

Opcionalno

Happy Dreams je posvećen zaštiti vaše privatnosti i vaših osobnih podataka. Ova obavijest o privatnosti opisuje način na koji obrađujemo i koristimo osobne podatke koje smo dobili od vas prilikom posjete i upotrebe ove internetske stranice te način na koji nas možete kontaktirati ako imate dodatna pitanja u vezi obrade vaših osobnih podataka.

 1. PRIKUPLJANJE VAŠIH OSOBNIH PODATAKA
  1. Prikupljamo i obrađujemo vaše ime, adresu, telefonski broj, e-poštu, IP adresu, koje nam šaljete kako biste dobili informacije od nas ili ostvarili kupnju na našim stranicama.
  2. Osim toga, prikupljamo i obrađujemo vaše financijske podatke koji se odnose na vaša mrežna plaćanja za proizvode kada ih pošaljete 
  3. (a) kao dio podataka o vašem računu (ako se primjenjuju) i/ili 
  4. (b) u vezi s vašim zahtjevima za proizvodima ili u vezi s kupovinom proizvoda na našoj internetskoj stranici.
  5. Osim navedenih upotreba i namjena, vaše osobne podatke također možemo koristiti za administraciju i poboljšanje ove internetske stranice, za naše unutarnje zapise, za potrebe statističke analize i za ispunjavanje vaših narudžbi proizvoda i/ili kako bismo vas kontaktirali u vezi prodaje ili u sklopu naših postupaka vezanih uz komunikaciju s korisnicima.
 2. KOJI JE PRAVNI TEMELJ ZA OBRADU VAŠIH OSOBNIH PODATAKA?
  1. Obrada vaših osobnih podataka za svrhu u gornjem odjeljku temelji se na tome da je obrada potrebna za nas kako bismo mogli ispuniti ugovor s vama.
  2. Obrada vaših osobnih podataka za svrhu u gornjem odjeljku temelji se na našem legitimnom interesu za obradu vašeg zahtjeva ili upita ili zaključivanje ponude o kupnji.
 3. TKO IMA PRISTUP VAŠIM OSOBNIM PODACIMA?
  1. Primijenili smo prikladne tehničke i organizacijske mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od gubitka, nezakonitog pristupa itd. Broj osoba s pristupom vašim osobnim podacima je ograničen i samo će pojedinci povezani s Brandom Happy Dreams koji trebaju obraditi vaše osobne podatke u skladu s prethodnim svrhama, imati pristup vašim osobnim podacima.
 4. KOLIKO SE DUGO VAŠI OSOBNI PODACI POHRANJUJU?
  1. Podatke pohranjujemo do ispunjenja svrhe njihova prikupljanja. To znači da ćemo izbrisati vaše osobne podatke kada ti podaci više neće biti potrebni za obradu zahtjeva, narudžbe ili za upravljanje računom ili odnosom s našim klijentom. Otada se mogu spremati statistički podaci koji su anonimizirani. 
 5. KOJA SU VAŠA PRAVA?
  1. Happy Dreams je Brand Hilding Anders d.o.o., koji je kontrolor obrade vaših osobnih podatka. To znači da smo odgovorni za ispravnu obradu vaših osobnih podataka u skladu s primjenjivim zakonima. Jadranka Horvat službenik je za zaštitu podataka i možete mu/joj se obrati na +385(0)40650042.
  2. Imate pravo znati koje osobne informacije o vama obrađujemo i možete zatražiti kopiju takvih podataka. Imate pravo na ispravak netočnih osobnih podataka o vama, a u nekim slučajevima možete zatražiti da izbrišemo vaše osobne podatke (ako npr. osobni podaci više nisu potrebni kako bi se ispunio ugovor s vama). Ako ste dali svoju privolu za obradu svojih Osobnih podataka za eksplicitnu svrhu, uvijek možete povući svoju privolu. Ako želite povući svoju privolu, možete nam se obratiti služeći se kontaktnim informacijama navedenima u odjeljku 
  3. Isto tako imate pravo na prigovor na određeno obrađivanje vaših osobnih podataka i možete zatražiti da se ograniči obrada vaših osobnih podataka. Imajte na umu da ograničavanje ili brisanje vaših osobnih podataka može dovesti do toga da mi ne možemo ispunjavati svoje obveze prema ugovoru s vama. Također imate pravo izdvojiti svoje osobne podatke u strojno čitljivom formatu i prenijeti osobne podatke drugom voditelju.
  4. 6Ako imate pitanja o tome kako obrađujemo osobne podatke o vama ili želite iskoristiti vaša prava u skladu s odjeljkom 6.2, možete nam se obratiti na hr.hr@hildinganders.com, poštom na prethodno navedenu adresu ili telefonom na +385(0)40650042.
  5. Ako imate prigovore ili pritužbe na način na koji obrađujemo vaše osobne podatke, imate pravo uložiti pritužbu kod relevantnog nadzornog tijela za zaštitu podataka.
 6.  PROMJENE
  1. Ako se dogode ikakve promjene u vezi načina obrade vaših osobnih podataka, obavijestit ćemo vas objavom ažurirane verzije ove obavijesti o privatnosti na Happy Dreams Web stranicama.

Slažem se s Uvjetima privatnosti (dostavna služba)

Slažem se s Uvjetima privatnosti (korisnički podaci)