Što vaš madrac može reći o vama?

Datum objave: 27. 02. 2019.

Madraci na kojima provodite noć, puno toga otkrivaju o vama i vašoj osobnosti. Na madracima u spavaćoj sobi provodite puno vremena ili ste tip osobe koja se budi na prvi alarm i spremna je za nove pobjede? Otkrijte koji ste vi tip osobe...

Jeste li znali da madrac govori? Baš kao što interijer vašeg doma može puno reći o vama, isto tako i odabir madraca na kojima provodite noći odražava vašu osobnost.

Za većinu krevet je sretno mjesto te vaš privatni i siguran prostor. Krevet je jedno od rijetkih mjesta na kojima možete biti neuredne kose, u velikoj bijeloj udobnoj pamučnoj promo majici s natpisom tvrtke i osjećati se bogovski.

Madrac je jedan od onih proizvoda koji svatko bira prema svojim željama pa izbor madraca puno može reći i o tome kakva je tko osoba.

Naši prodavači mogu već poput psihologa zaključiti kakav je tko po načinu na koji bira madrac i po tipu madraca koji je odabrao 

1.Tko bira mekani madrac, taj je...

Vrlo meke madrace često preferiraju osobe koje uživaju u malim stvarima u životu  i pojedinci s ljubavi prema luksuzu.

Ako uživate u sitnijim stvarima u životu i imate profinjenu epikurejsku crtu, vjerojatno ćete uživati u istezanju na velikom madracu. Nema ničeg lošeg u uživanju u udobnosti i sjajnosti.

2. Tko bira čvrsti madrac, taj je...

Čvrsti madrac otkriva optimizam

Ako ste osoba koja ima puno energije, tada je za vas čvrsti madrac onaj koji će vam savršeno odgovarati.

Ovi madraci odražavaju vaš optimizam i karakter te vam mogu pomoći da ujutro ustanete iz kreveta, čim budete spremni za djelovanje.

Oni uravnotežuju udobnost i praktičnost kako bi svojim korisnicima omogućili dobro spavanje i osvježavajuće  i energično buđenje.

Ako ste visokoenergetski pojedinac, to je vjerojatno najbolja vrsta madraca za vas.

3. Tko bira madrac s memorijskom pjenom, taj je...

Ako ste  odlučili napraviti potez i kupiti madrac s memorijskom pjenom, vjerojatno ste netko tko voli izležavanje i koji ima krevet koji je teško napustiti.

Održavani ste i poput finih stvari u životu - spremni ste uložiti u nešto važno kao i dobar noćni san.

4. Tko bira vodeni krevet, taj je...

Ako još uvijek imate vodeni madrac za krevet, onda smo spremni kladiti se da imate i neke lava lampe i zavjese s kuglicama.

Žao nam je što vam moramo to reći no definitivno ste osoba koja ne može napustiti šezdesete.

Vrijeme je za novi madrac.

5. Boja pokazuje jeste li otvoreni ili zatvoreni

Boja vašeg prostora može vam pomoći utvrditi jeste li otvoreni ili zatvoreni.

Introvertni ljudi pune svoje baterije trošenjem vremena sa samim sobom i u tišini dok ekstroverti dobivaju svoju energiju od drugih u društvenoj atmosferi.

A boje u njihovim spavaćim sobama pokazuju razliku između njih.

Spavaća soba okružena  toplim i jarkim nijansama poput narančaste, žute i  ružičastih tonova vesela je i pruža dobrodošlicu te karakterizira otvorenu osobu.

S druge strane, blage i neutralne boje poput plave, zelene i različitih smeđih nijansa koje daju umirujuću i mirnu vibru upućuju na zatvorenu osobu.

6.Dizajn govori jeste li konzervativac ili niste

Vrlo se lako da zaključiti jeste li moderni ili tradicionalni tip osobe

Prilično je lako utvrditi prihvaćate li moderni, minimalistički, tehnološko - stilski odabir ili se držite tradicionalnog dizajna.

Netko koga privlači tradicionalni dizajn je netko tko drži do tradicije i obitelj mu je na prvom mjestu.

Netko tko odabire suvremeni i moderni izgled prostora za spavaću sobu često avanturističan i spreman za promjene te isprobavanje novih stvari-

I, jeste li se pronašli u ovome? Jeste li tradicionalna osoba s tvrdim madracem? Ili avanturist s madracem od memorijske pjene?


A možda vam ipak treba novi madrac jer vaš madrac nije ni tvrd ni mekan već pun rupa i udubljenja 

 

Klik do novog madraca