7 ideja što pokloniti najvećim spavalicama

Datum objave: 19. 12. 2018.

S ovim poklonima ispod bora vaše najdraže spavalice samo će još više uživati u toj svojoj omiljenoj aktivnosti.

Postoje dvije vrste ljudi: oni koji spavanje vole najviše na svijetu, koji se ujutro probude i prve riječi usmjere svojem krevetu, obećavajući mu da će se mu se vratiti čim prije. I oni drugi, koji na spavanje gledaju kao i na zrak, hranu i vodu - kao osnovnu potrebu.

Ovdje ćemo se fokusirati na ove prve. Na spavalice. Profesionalne spavače. Oni koji mogu zaspati na najčudnijim mjestima i nije ih nimalo sram zbog toga.

Podsjeća vas na nekoga? Donosimo vam par ideja što pokloniti vašim najvećim spavalicama da im spavanje bude samo još ugodnije.

Pidžama

Tko ne voli dobiti pidžamu? Svi mlađi od 30 godina.  Kao mali, sigurno ste ju svi barem jedanput dobili pod bor. I sigurno niste bili sretni zbog toga. No, prave spavalice danas itekako znaju cijeniti takav poklon!

A još kada se malo potrudite, pa potražite pidžamu s ludim uzorkom, plišanu pidžamu, jednodijelnu... a možete ju i personalizirati tako da dodate natpis, na primjer “Kapetan Zaspan javlja se na dužzZZnost!”. Vi ćete smisliti nešto bolje, sigurni smo. 

Ogrtač je poklon u kojem će svi uživati.

Ogrtač

Ogrtač je odličan dar za one koji ne vole nositi pidžamu, a vole da im je udobno. I brže će doći od kupaone do kreveta ako moraju staviti samo ogrtač. Većinom dolaze u univerzalnim veličinama, pa ako niste sigurni koju veličinu odjeće netko nosi, s ogrtačem ne možete pogriješiti.

Plus, jako ga je lako zamotati (ili staviti u poklon vrećicu), pa imate i tu jednu brigu manje. Odličan poklon bez obzira na godine, jer i mlađi i stariji jednostavno će uživati u njemu.

Jastuk

Anatomski jastuk, mirisni jastuk, ukrasni jastuk, putni jastuk. Možete darivanje dići na jedan nivo više i kupiti ih sve! Cijeli komplet jastuka. Tako će vaš omiljeni spavač misliti na vas ili vas sanjati kada će spavati u krevetu, kada će zaspati na kauču pred televizorom i kada će putovati negdje.

Ukrasni jastuk odličan je ukras dnevnoj i spavaćoj sobi.

Udobne papuče

Ako ste kupili ogrtač, slobodno ga iskombinirate s papučama. Vrlo praktičan poklon. Papuče trebaju svi. Odaberite najudobnije, najmekanije papuče tako da vaša spavalica ima osjećaj da lebdi na oblaku do kreveta.

Deka

Dar koji nastavlja davati! Deke nikad ne izlaze iz mode. Bilo da vaš spavoljubac ima klasičan ili suvremeni stil, poput neutralnih boja ili neobičnih uzoraka, moći ćete naći jedinstvenu deku koja će grijati tijelo i srce.

Deka je dar koji nastavlja davati!

Madrac

Ovdje treba biti oprezan. Profesionalni spavači imaju posebnu vezu sa svojim madracima.

Faktor iznenađenja u ovom slučaju pada u vodu. Barem do nekog trenutka - možete na primjer najaviti odlazak u kino, dok je vaš plan zapravo odlazak u trgovinu s madracima! Wow, ha?

Definitivno je najbolje da spavač sam odabere novi madrac. Objasnite mu da mu je uistinu potreban, jer ovaj na kojeg se navezao navezale su se grinje i prljavština. Dajte mu vremena da isproba sve madrace i odredite koji je vaš limit. Tako, ako baš zapikne kraljevski madrac, uvijek si može sam doplatiti.

Bonus savjet: Ovo je zapravo poklon koji će biti dobro iskorišten i vrlo cijenjen od strane bilo koga na vašem popisu za darivanje.

Maska za spavanje

Mudri spavači znaju da se naša budućnost kroji kada sanjamo, pa ako to nije dovoljan razlog da se kvalitetno naspava, onda što jest? Ni jedan spavač neće se buniti ako mu poklonite masku za spavanje koja će mu omogućiti da prizove svoj omiljeni mrak bilo gdje u budno doba dana.

Maska za spavanje uvijek je korisna.

Na tržištu postoji veliki izbor ludih maski za spavanje. Što neobičnija, to bolja!

Ne znamo za vas, ali nama se od ovog popisa poklona počelo spavati Dok mi odmaramo, vama želimo ugodnu blagdansku kupovinu i sretne snove nakon nje.

 

HAPPY DREAMS MADRACI  I JASTUCI