7 ideja što pokloniti najvećim spavalicama

Datum objave: 19. 12. 2018.

S ovim poklonima ispod bora vaše najdraže spavalice samo će još više uživati u toj svojoj omiljenoj aktivnosti.

Postoje dvije vrste ljudi: oni koji spavanje vole najviše na svijetu, koji se ujutro probude i prve riječi usmjere svojem krevetu, obećavajući mu da će se mu se vratiti čim prije. I oni drugi, koji na spavanje gledaju kao i na zrak, hranu i vodu - kao osnovnu potrebu.

Ovdje ćemo se fokusirati na ove prve. Na spavalice. Profesionalne spavače. Oni koji mogu zaspati na najčudnijim mjestima i nije ih nimalo sram zbog toga.

Podsjeća vas na nekoga? Donosimo vam par ideja što pokloniti vašim najvećim spavalicama da im spavanje bude samo još ugodnije.

Pidžama

Tko ne voli dobiti pidžamu? Svi mlađi od 30 godina.  Kao mali, sigurno ste ju svi barem jedanput dobili pod bor. I sigurno niste bili sretni zbog toga. No, prave spavalice danas itekako znaju cijeniti takav poklon!

A još kada se malo potrudite, pa potražite pidžamu s ludim uzorkom, plišanu pidžamu, jednodijelnu... a možete ju i personalizirati tako da dodate natpis, na primjer “Kapetan Zaspan javlja se na dužzZZnost!”. Vi ćete smisliti nešto bolje, sigurni smo. 

Ogrtač je poklon u kojem će svi uživati.

Ogrtač

Ogrtač je odličan dar za one koji ne vole nositi pidžamu, a vole da im je udobno. I brže će doći od kupaone do kreveta ako moraju staviti samo ogrtač. Većinom dolaze u univerzalnim veličinama, pa ako niste sigurni koju veličinu odjeće netko nosi, s ogrtačem ne možete pogriješiti.

Plus, jako ga je lako zamotati (ili staviti u poklon vrećicu), pa imate i tu jednu brigu manje. Odličan poklon bez obzira na godine, jer i mlađi i stariji jednostavno će uživati u njemu.

Jastuk

Anatomski jastuk, mirisni jastuk, ukrasni jastuk, putni jastuk. Možete darivanje dići na jedan nivo više i kupiti ih sve! Cijeli komplet jastuka. Tako će vaš omiljeni spavač misliti na vas ili vas sanjati kada će spavati u krevetu, kada će zaspati na kauču pred televizorom i kada će putovati negdje.

Ukrasni jastuk odličan je ukras dnevnoj i spavaćoj sobi.

Udobne papuče

Ako ste kupili ogrtač, slobodno ga iskombinirate s papučama. Vrlo praktičan poklon. Papuče trebaju svi. Odaberite najudobnije, najmekanije papuče tako da vaša spavalica ima osjećaj da lebdi na oblaku do kreveta.

Deka

Dar koji nastavlja davati! Deke nikad ne izlaze iz mode. Bilo da vaš spavoljubac ima klasičan ili suvremeni stil, poput neutralnih boja ili neobičnih uzoraka, moći ćete naći jedinstvenu deku koja će grijati tijelo i srce.

Deka je dar koji nastavlja davati!

Madrac

Ovdje treba biti oprezan. Profesionalni spavači imaju posebnu vezu sa svojim madracima.

Faktor iznenađenja u ovom slučaju pada u vodu. Barem do nekog trenutka - možete na primjer najaviti odlazak u kino, dok je vaš plan zapravo odlazak u trgovinu s madracima! Wow, ha?

Definitivno je najbolje da spavač sam odabere novi madrac. Objasnite mu da mu je uistinu potreban, jer ovaj na kojeg se navezao navezale su se grinje i prljavština. Dajte mu vremena da isproba sve madrace i odredite koji je vaš limit. Tako, ako baš zapikne kraljevski madrac, uvijek si može sam doplatiti.

Bonus savjet: Ovo je zapravo poklon koji će biti dobro iskorišten i vrlo cijenjen od strane bilo koga na vašem popisu za darivanje.

Maska za spavanje

Mudri spavači znaju da se naša budućnost kroji kada sanjamo, pa ako to nije dovoljan razlog da se kvalitetno naspava, onda što jest? Ni jedan spavač neće se buniti ako mu poklonite masku za spavanje koja će mu omogućiti da prizove svoj omiljeni mrak bilo gdje u budno doba dana.

Maska za spavanje uvijek je korisna.

Na tržištu postoji veliki izbor ludih maski za spavanje. Što neobičnija, to bolja!

Ne znamo za vas, ali nama se od ovog popisa poklona počelo spavati Dok mi odmaramo, vama želimo ugodnu blagdansku kupovinu i sretne snove nakon nje.

 

HAPPY DREAMS MADRACI  I JASTUCI

Zatvori

Obavezno

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

 • happy-dreams.hr
 • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku:

Kako izbrisati već spremljene kolačiće?
Ako koristite osobno računalo i ažurirani preglednik, a želite ukloniti kolačiće koji su već na vašem uređaju, istovremeno pritisnite CTRL, SHIFT i DELETE. Ovdje možete pronaći stranice za podršku za većinu najčešće korištenih preglednika:

 • Internet Explorer
 • Mozilla Firefox
 • Google Chrome
 • Safari
 • Flash cookies

Internetske stranice mogu koristiti widgete za društvene medije koji korisnicima omogućava pristup s internetske stranice Happy Dreams na različitim platformama društvenih medija (npr. Facebook, YouTube, Twitter i LinkedIn). Kako biste bolje razumjeli kako se i koji podaci prikupljaju putem društvenih medija i koje kolačiće koriste treće strane, pogledajte trenutna pravila privatnosti svake od društvenih platformi.

Opcionalno

Happy Dreams je posvećen zaštiti vaše privatnosti i vaših osobnih podataka. Ova obavijest o privatnosti opisuje način na koji obrađujemo i koristimo osobne podatke koje smo dobili od vas prilikom posjete i upotrebe ove internetske stranice te način na koji nas možete kontaktirati ako imate dodatna pitanja u vezi obrade vaših osobnih podataka.

 1. PRIKUPLJANJE VAŠIH OSOBNIH PODATAKA
  1. Prikupljamo i obrađujemo vaše ime, adresu, telefonski broj, e-poštu, IP adresu, koje nam šaljete kako biste dobili informacije od nas ili ostvarili kupnju na našim stranicama.
  2. Osim toga, prikupljamo i obrađujemo vaše financijske podatke koji se odnose na vaša mrežna plaćanja za proizvode kada ih pošaljete 
  3. (a) kao dio podataka o vašem računu (ako se primjenjuju) i/ili 
  4. (b) u vezi s vašim zahtjevima za proizvodima ili u vezi s kupovinom proizvoda na našoj internetskoj stranici.
  5. Osim navedenih upotreba i namjena, vaše osobne podatke također možemo koristiti za administraciju i poboljšanje ove internetske stranice, za naše unutarnje zapise, za potrebe statističke analize i za ispunjavanje vaših narudžbi proizvoda i/ili kako bismo vas kontaktirali u vezi prodaje ili u sklopu naših postupaka vezanih uz komunikaciju s korisnicima.
 2. KOJI JE PRAVNI TEMELJ ZA OBRADU VAŠIH OSOBNIH PODATAKA?
  1. Obrada vaših osobnih podataka za svrhu u gornjem odjeljku temelji se na tome da je obrada potrebna za nas kako bismo mogli ispuniti ugovor s vama.
  2. Obrada vaših osobnih podataka za svrhu u gornjem odjeljku temelji se na našem legitimnom interesu za obradu vašeg zahtjeva ili upita ili zaključivanje ponude o kupnji.
 3. TKO IMA PRISTUP VAŠIM OSOBNIM PODACIMA?
  1. Primijenili smo prikladne tehničke i organizacijske mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od gubitka, nezakonitog pristupa itd. Broj osoba s pristupom vašim osobnim podacima je ograničen i samo će pojedinci povezani s Brandom Happy Dreams koji trebaju obraditi vaše osobne podatke u skladu s prethodnim svrhama, imati pristup vašim osobnim podacima.
 4. KOLIKO SE DUGO VAŠI OSOBNI PODACI POHRANJUJU?
  1. Podatke pohranjujemo do ispunjenja svrhe njihova prikupljanja. To znači da ćemo izbrisati vaše osobne podatke kada ti podaci više neće biti potrebni za obradu zahtjeva, narudžbe ili za upravljanje računom ili odnosom s našim klijentom. Otada se mogu spremati statistički podaci koji su anonimizirani. 
 5. KOJA SU VAŠA PRAVA?
  1. Happy Dreams je Brand Hilding Anders d.o.o., koji je kontrolor obrade vaših osobnih podatka. To znači da smo odgovorni za ispravnu obradu vaših osobnih podataka u skladu s primjenjivim zakonima. Jadranka Horvat službenik je za zaštitu podataka i možete mu/joj se obrati na +385(0)40650042.
  2. Imate pravo znati koje osobne informacije o vama obrađujemo i možete zatražiti kopiju takvih podataka. Imate pravo na ispravak netočnih osobnih podataka o vama, a u nekim slučajevima možete zatražiti da izbrišemo vaše osobne podatke (ako npr. osobni podaci više nisu potrebni kako bi se ispunio ugovor s vama). Ako ste dali svoju privolu za obradu svojih Osobnih podataka za eksplicitnu svrhu, uvijek možete povući svoju privolu. Ako želite povući svoju privolu, možete nam se obratiti služeći se kontaktnim informacijama navedenima u odjeljku 
  3. Isto tako imate pravo na prigovor na određeno obrađivanje vaših osobnih podataka i možete zatražiti da se ograniči obrada vaših osobnih podataka. Imajte na umu da ograničavanje ili brisanje vaših osobnih podataka može dovesti do toga da mi ne možemo ispunjavati svoje obveze prema ugovoru s vama. Također imate pravo izdvojiti svoje osobne podatke u strojno čitljivom formatu i prenijeti osobne podatke drugom voditelju.
  4. 6Ako imate pitanja o tome kako obrađujemo osobne podatke o vama ili želite iskoristiti vaša prava u skladu s odjeljkom 6.2, možete nam se obratiti na hr.hr@hildinganders.com, poštom na prethodno navedenu adresu ili telefonom na +385(0)40650042.
  5. Ako imate prigovore ili pritužbe na način na koji obrađujemo vaše osobne podatke, imate pravo uložiti pritužbu kod relevantnog nadzornog tijela za zaštitu podataka.
 6.  PROMJENE
  1. Ako se dogode ikakve promjene u vezi načina obrade vaših osobnih podataka, obavijestit ćemo vas objavom ažurirane verzije ove obavijesti o privatnosti na Happy Dreams Web stranicama.

Slažem se s Uvjetima privatnosti (dostavna služba)

Slažem se s Uvjetima privatnosti (korisnički podaci)