Rođendanski popust: Udobni snovi na dar

rođendanski-popust
Datum objave: 21. 01. 2014.

Za naš rođendan mi darujemo tebe! Ne propusti strmoglave popuste, ali ni kupon za dodatnih 10% popusta.

Happy Dreams slavi svoj četvrti rođendan i tim vas povodom daruje mnogobrojnim popustima i akcijama. Tim ove tvornice sretnih i udobnih snova želi osigurati što veći broj zadovoljnih korisnika koji mogu uživati u bogatoj ponudi, povoljnim cijenama i u konačnici, zdravom snu. Jeste li spremni na potragu savršenog madraca?

Madraci, podnice, kreveti

Zdrav i kvalitetan san važan je za ugodan i razigran svakodnevni život. Razigrani su stoga bili i u Happy Dreamsu kada su odlučili svoje artikle staviti na posebne popuste. Ako su vam madraci cilj i tražite novi koji će vam osigurati bezbolan san, pokušajte s onim Duo Sleep koji je snižen čak 47,5%.

Na popustu je i Visco Five s neobičnih 48,5% popusta te madraci Easy, King, Premier, Master i Fortuna s raznim cjenovnim rangovima. Kako bi pronašli baš ono što vam odgovara, madraci koji vam stoje na raspolagnju redom su izrađeni od pjene ili opruga, upravo kako bi vi što jednostavnije pronašli što vam najbolje odgovara.

Na posebnom popustu nalaze se i dvije podnice, Action i Laguna pa ćete u salonu jednostavno, uz naše stručne savjetnike, odlučiti koja će vam će vam podnica odgovarati u izabrani madrac.

Ako želite urediti gotovo cijelu sobu, odnosno sustav za spavanje, u rođendanskoj ponudi imate i posebne cijene na krevete. Riječ je o 20% nižim cijenama za krevet Action i 30% nižim cijenama za krevet Infinity. Opremite svoju spavaću sobi ili dječju sobu novim i kvalitetnim namještajem te sustavom za zdravo spavanje.

Dodatnih 10% donositelju kupona

U posebnim tiskanim lecima, koje zasigurno možete pronaći u vlastitom ulazu u zgradu na oglašivačkoj polici, kod susjeda u zgradi ili na vašoj kućnoj adresi, možete provjeriti sve napisano i vidjeti cijene proizvoda koje ćete izabrati za vaš dom.

Prelistajte katalog, razgovarajte o željama ukućana i pripremite se za kupnju. Na dnu letka ne zaboravite izrezati poseban kupon. S tim kuponom vas u salonima očekuje dodatnih 10% popusta na sve artikle pa tako i na ove koji su trenutno na akciji.

Ako vam treba madrac, podnica ili krevet, požurite u jedan od mnogobrojnih salona Happy Dreamsa i uz posebne rođendanske popuste priuštite sebi kvalitetan i zdrav san.

U četiri godine postojanja, tvrtka Happy Dreams se sa svojim proizvodima pozicionirala kao vodeći proizvođač zdravog sna, što potvrđuju mnogi zadovoljni kupci. Kontinuirano niskim cijenama i posebnim popustima artikli postaju pristupačniji za kupnju i time češće dio svakog doma.

Odspavajte zdravo i kvalitetno!