Horoskop spavanja za travanj

Datum objave: 08. 04. 2016.

Pitate se kako ćete spavati u travnju? Pogledajte što vam zvijezde predviđaju u našem sanoskopu i saznajte kako se dobro naspavati! :)

Svaka osoba je drugačija. Imamo različite interese, želje, potrebe, navike i osobine. 

Astrologija vjeruje kako je za to kakvi smo ključan naš horoskopski znak, položaj u kojem se nalazilo Sunce u trenutku rođenja.

U nastavku pročitajte naš veliki - mali proljetni horoskop spavanja za 12 znakova i tko zna, možda se baš prepoznate. I možda vam pomogne da se bolje naspavate ;)

ovan

Vi ste, kao i obično, hiperaktivni i teško hvatate dovoljno Zzzz-ova. Raspoloženje će vam tijekom cijelog travnja biti promjenjivo  i povremeno s padovima energije, što će se odraziti i na povećanu potrebu za snom. Pokušajte u svoj dnevni ritam uvesti redovnu, ali umjerenu fizičku aktivnost koja će vam pomoći da se opustite i bolje spavate.

Bik

Vama kao i obično treba vaš "beauty sleep" i dobra vijest je da nećete imati većih problema sa spavanjem tijekom travnja. Jedino što bi vam moglo krasti san su virusne i bakterijske infekcije kojima ćete i dalje biti skloni. Aktualni su problemi i s dišnim sustavom pa se preporučuje mnogo odmora, vitamina, voća i povrća. Ako osjetite nervozu ili anksioznost , najbolje će vas opustiti vrijeme u prirodi.

Blizanci

Za blizance ovo nije najbolje doba, a loš utjecaj planeta utjecat će i na san. Travanj će obilježiti pad imuniteta i pad energije pa se blizancima preporučuje da se posvete odmoru, opuštanju i brizi o sebi i zdravlju. Tijekom vikenda slobodno si bez grižnje savjesti priuštite ostati cijeli dan u krevetu kako bi napunili baterije.

Rak

Osjetljivi i osjećajni rakovi u travnju trebaju voditi posebnu brigu o svojem zdravlju. Loš utjecaj planeta uzrokovat će velik energetski disbalans i trošenje energije. Moguć je pad imuniteta i aktiviranje određenih kroničnih bolesti. Savjet za rakove je da uspore i uzmu dodatno vrijeme za svakodnevni odmor čak i ako se osjećaju dobro.

Lav

Lavovi su nakon duge zime napokon dočekali svoje razdoblje. Sunce je u ovnu i vi se dobro osjećate, puni ste energije i s bilo kakvim poteškoćama izlazit ćete lako na kraj. Međutim, ovaj nagli porast energije uzrokovat će i veće trošenje pa bi krajem mjeseca lavovi mogli osjetiti pad energije i imuniteta. Lavovima zato savjetujemo neka ne pretjeruju i unatoč tome što se osjećaju dobro, dovoljno odmaraju. Oni su ipak velike, kraljevske mačke i treba im mnogo odmora:)

Djevica

Djevice su se tijekom zime se malo previše opustile i sada plaćaju danak svojih loših navika. Organizam je iscrpljen i imunitet je na donjoj razini. Djevicama preporučujemo proljetnu detoksifikaciju organizma, uvođenje zdrave rutine spavanja i obavezan popodnevni odmor. Ovo je i stresno razdoblje pa se trudite svaki dan na 10 minuta isključiti, uzeti vrijeme za sebe i samo disati. Dobro će djelovati na vas i ako malo preuredite i osvježite spavaću sobu.

Vaga

Vi cijelu zimu razmišljate kako bi bilo dobro da počnete vježbati, prestati pušiti i slično. Sada je vrijeme da uistinu učinite nešto za sebe i svoje zdravlje. Kod vas je aktualan i stres i zato bi bilo dobro da uvedete laganu fizičku aktivnost, ali i da razmislite o novom madracu. Oboje će vam pomoći da se opustite i bolje spavate.

Škorpion

Škorpioni će u travnju dosta biti izloženi stresu što bi moglo loše djelovati na spavanje. Svakako uvedite neku fizičku aktivnost kako bi izbacili suvišnu energiju i frustracije te kako bi si osigurali dobar noćni san. Izrazito je važno da se dobro naspavate i zato što će imunitet biti slab, a bit ćete skloni i virusnim i bakterijskim infekcijama.

Strijelac

Strijelcima su poznati kao bezbrižni znakovi koji nemaju problema sa spavanjem. Ipak, u travnju se i njima preporučuje da u svakodnevnu rutinu uvedu fizičku aktivnost, odnosno bilo kakav oblik rekreacije. Travanj će biti stresan mjesec i za opuštene za strijelce i bez ispušnog ventila patit će spavanje. 

Jarac

Praktični jarci spavanje doživljavaju kao ozbiljnu i važnu aktivnost. To je dobro jer su svjesni kako je kvalitetan noćni san jedan od njihovih životnih prioriteta. U travnju jarcima preporučujemo da još veću pozornost obrate hvatanju dovoljno kvalitetnog noćnog sna, jer se nalaze u razdoblju pojačanog stresa.

Vodenjak

Vodenjaci su također u osjetljivom razdoblju i prijeti im pad imuniteta i energije. Savjetujemo im redovnu fizičku aktivnost kako bi se riješili nagomilanog stresa. Kod starijih pripadnika znaka mogle bi se aktivirati i neke kronične bolesti. Dodatni savjet za vodenjake je da dovoljno odmaraju i svakako uzimaju stanke za popodnevni odmor. Uz to, svakako smanjite i količini vremena koju provodite na Facebooku i bolji san u travnju neće izostati :)

Ribe

Osjećate se dobro, što znači da i dobro spavate. Međutim, u drugoj polovici mjeseca počet će problematično razdoblje i moguće je kako će se aktivirati neki stari problemi. Pad imuniteta i probavni problemi su ono što će vas najviše mučiti. Savjetujemo uvođenje zdrave rutine spavanja i čuvanje energije. 

***

Kako god bilo, nadamo se da ćete se bez obzira na utjecaj zvijezda i planeta dobro naspavati.

U tome bi vam mogao pomoći neki madrac iz naše ponude;)

Nađite madrac za svoj znak