Pripremite se za zimu uz dodatne uštede na Happy Dreams opremi za zdravo spavanje

dodatna-ušteda
Datum objave: 18. 11. 2014.

Po krevetu se dan poznaje. "Zgrabi" dodatne popuste za najudobnije i najkvalitetnije proizvode za zdravo spavanje.

Poznata je uzrečica: „Po jutru se dan poznaje“, ali ako se uzme u obzir da u krevetu provedemo jednu trećinu svog života, zar ne bi bilo preciznije  reći – po krevetu se dan poznaje? Izbor dobrog kreveta, a još boljeg madraca i podnica je izuzetno važan jer što je vaš izbor kvalitetniji, to će njihova trajnost biti veća, vaš san zdraviji, a poteškoće koje uzrokuju loš krevet i oprema za spavanje – od bolova u leđima i vratu do glavobolje – manje.

Kako bi spriječili sve zdravstvene probleme i spavali dobro, vodite računa o ispravnosti vašeg kreveta. On mora biti dovoljno čvrst i stabilan kako bi mogao podnijeti težinu vašeg tijela. Čini li to ispravno, provjerite tako da legnete na leđa i ruku stavite ispod sredine leđa. Ako je to otežano i ruka nije istovremeno u doticaju s leđima i madracem, vrijeme je za šoping.

Iskoristite priliku koja se ne propušta!

Trenutak ne može biti pogodniji! U salonima Happy Dreamsa, koji su specijalizirani za prodaju madraca, nadmadraca, elastičnih podloga, kreveta i prateće opreme za zdravo i kvalitetno spavanje, u studenom vas očekuju velike uštede. Uz snižene cijene, u Happy Dreamsu su pripremili i dodatne popuste i nagradne kupone od 100 kuna, 500 kuna i 1.000 kuna, koji se obračunavaju na iznose računa veće od 1.500, 5.000 i 10.000 kuna. Zavirite u novi katalog Happy Dreamsa i opremite svoju spavaću sobu ili apartman najudobnijim i najkvalitetnijim proizvodima za zdravo spavanje.

Odlučite se za madrac Fortunu s visokokvalitetnom i prozračnom jezgrom koja, zahvaljujući pet anatomskih zona pruža maksimalnu udobnost ili kraljevski madrac King, kojeg osim izvrsne udobnosti, odlikuje savršena prilagodba anatomiji tijela, a presvlaka koja se skida, omogućava lakše održavanje i prozračivanje.

Odlučite se za madrace od pjene ili s oprugama

Odgovara li vam više mekaniji madrac, Superb je uz uštedu od 20 posto pravi izbor jer je elastičan, prozračan i vrlo udoban, a zahvaljujući mekšoj, hladno lijevanoj pjeni, pruža odličnu potporu tijelu.

Tražite li nešto između, madrac Duo Sleep ima kombinaciju hladne i poliuretanske pjene pa se može kombinirati i tvrđa i mekša strana te je pogodan za sve vrste spavača i navike spavanja.

Želite li madrac s oprugama, Visco Five ima pet anatomskih zona ravnomjerno raspoređenih prema anatomiji tijela, a slojevi memory pjene i opruge, koje su neovisne jedna o drugoj i omotane u tkaninu, pružaju maksimalnu udobnost.

Nešto tvrđa verzija madraca s oprugama je madrac Thermic, koji je pogodan zbog svoje zimske i ljetne strane. Sadrži vunu, odnosno prirodni pamuk i zimi omogućava zadržavanje topline, a ljeti hlađenje.

Ne zaboravite i na nadmadrace i podnice

U studenom se u Happy Dreamsu isplati kupiti i nadmadrace i podnice. Nadmadrac Therapy s visokokvalitetnom viscoelastičnom memorijskom pjenom je povoljniji za 20 posto, kao i nadmadrac Natural s jezgrom od perforirane latex pjene.

Vaša kralježnica će vam biti zahvalna jer joj oba proizvoda osiguravaju maksimalnu potporu, smanjuju okretanje tijela tijekom sna i poboljšavaju cirkulaciju. A osnovni preduvjet za zdravo spavanje i produljivanje trajnosti vašeg madraca i nadmadraca je podnica.

Najbolje su letvičaste podnice, a Happy Dreamsov program čine one drvene letvičaste koje gustoćom i elastičnošću osiguravaju pravilan protok zraka madraca. Na podnicama ćete u studenom također uštedjeti 20 posto, stoga požurite do Happy Dreams salona!

Trebate 2 u 1 krevet?

Imate li problema s nedostatkom slobodne površine u vašem stanu, kući i apartmanu i dobro bi vam došao dodatni prostor ispod kreveta? Moderni i funkcionalni High life Tango ili Sympathy kreveti hrvatske proizvodnje, s praktičnom ladicom i sandukom za posteljinu, oslobodit će vam mjesto u ormaru i uštedjeti vaš novac i prostor.

Dočekajte zimu uz Happy Dreams i iskoristite najveće uštede na vrhunski namještaj i prateću opremu za zdravo i kvalitetno spavanje!