Iskoristite vrhunsku ponudu i opremite apartman po 20 posto nižim cijenama

opremanje-apartmana
Datum objave: 28. 06. 2014.

Imate apartman ili hotel? Omogućite gostima kvalitetan san zbog kojeg će se poželjeti vratiti i iduće godine.

Nakon neobično hladnog vremena, konačno je došlo vrijeme koje meteorološki odgovara ovom dobu godine, što zasigurno označava i veći priljev gostiju koji dolaze iz prve ruke iskusiti sve čari opuštanja na Mediteranu. S tim na umu, zadnji je trenutak da se turistički djelatnici pozabave oko kvalitete i izgleda svojih smještajnih kapaciteta koji bi trebali biti na što većoj razini kako bi gosti bili zadovoljni i u iste se poželjeli vratiti i iduće godine.

Tu vam od pomoći uvelike može biti i velika akcija madraca u Happy Dreams salonima koja se odnosi na program za opremanje apartmana koji podrazumijeva spavaće garniture, madrace, nadmadrace, posteljinu, jastuke i ostali asortiman za opremanje smještajnih turističkih kapaciteta.

Jedinstvena prilika za vrhunsku udobnost

Svibanjska akcija koja je obradovala mnoge vlasnike apartmana zbog pojačanog je interesa produžena sve do 22. lipnja 2014. godine, pa svakako iskoristite ovu priliku kako biste po što povoljnijim cijenama svom apartmanu podarili novi, svježiji izgled koji će zadovoljiti vaše goste. Cjelokupan asortiman za opremanje smještajnih turističkih jedinica snižen je za 20 posto što predstavlja jedinstvenu priliku da po najpovoljnijim cijenama svojim gostima pružite smještaj vrhunske kvalitete i udobnosti.

Anatomski prilagodljive jezgre

Ovom prilikom madrac Easy, čija je jezgra od PU pjene izuzetno otporna na pritisak i deformacije, s 524 kune snižen je na čak 419 kuna što ga čini izuzetno povoljnom opcijom, zajedno s madracom Brasil čija je cijena također snižena za 20 posto, a koji se koristi na svim vrstama podnica za opremanje apartmana, vikendica i mladenačkih soba.

Na akciji su nešto luksuzniji i kvalitetniji madraci, poput madraca King koji pruža maksimalnu udobnost i potpunu prilagodbu anatomiji vašeg tijela, madrac Superb sadrži anatomsku jezgru od izuzetno kvalitetne, hladno lijevane pjene, dok madrac Premier sadrži džepićastu jezgru sa sedam anatomskih zona koje se maksimalno prilagođavaju anatomiji tijela.

Za trajnije rješenje tu je i madrac Domino kojeg čini višesezonska anatomska jezgra od hladne pjene koja garantira udobnost, prozračnost, čvrstoću i elastičnost, ali i madrac Duo Sleep napravljen od dvokomponentne jezgre od visokokvalitetne pjene (tvrđa i mekša strana) koja je pogodna za sve tipove osoba.

Funkcionalni kreveti velike kvalitete

Osim velikog izbora madraca i pripadajućih podnica koje zaokružuju doživljaj udobnog odmora na raspolaganju su i funkcionalni kreveti vrhunske kvalitete namijenjeni za dugotrajno korištenje, a osim bezvremenskog dizajna karakterizira ih čvrstoća i kvaliteta završne obrade.

Ne propustite ovu sjajnu priliku i svakako svratite u Happy Dreams salone gdje će vam uvijek uslužno osoblje pomoći u odabiru najpovoljnijeg i najkvalitetnijeg rješenja za vaše sobe i apartmane.