Holiday box krevet: pristupačno, a luksuzno spavanje

Datum objave: 13. 04. 2016.

Većina nas na godišnjem odmoru želi se dobro odmoriti. Zato je jako važno da u apartmanu u kojem boravimo spavamo na udobnom krevetu. Upravo to je bila naša misao vodilja kada smo dizajnirali Holiday box krevet :)

Ako se bavite iznajmljivanjem apartmana, znate kako je velik izazov povoljno opremiti apartman koji će zadovoljiti zahtjevne goste.

Srećom po vas, mi vam možemo pomoći, jer upravo to je bila naša ideja i misao vodilja kada smo dizajnirali naš novi krevet Holiday box:)

Željeli smo napraviti krevet na kojem će vaši gosti spavati kao da su u vrhunskom hotelu, a vi zbog investicije nećete morati uzeti kredit.

I mislimo kako smo uspjeli. Napravili smo krevet koji fenomenalno izgleda, funkcionalan je i jako udoban, a u isto vrijeme je i cjenovno pristupačan.

Kada bi morali sažeti opis kreveta Holiday box u jednu rečenicu rekli bi kako je krevet Holiday box "luksuz spavanja po pristupačnoj cijeni:)".

A upravo to je ono što vaši gosti žele od godišnjeg odmora.

ZAdovoljite očekivanja gostiju

Za većinu Hrvata (a i stranaca) odlazak na ljetovanje ili godišnji odmor jako je uzbudljiv trenutak. Ljetovanju se veselimo cijelu godinu i često i za njega štedimo cijelu godinu.

Zato od ljetovanja imamo određena očekivanja. Ako cijelu godinu štedimo kako bi si priuštili lijepi mali apartman, očekujemo kako ćemo se u toma apartmanu dobro provesti, ali i dobro odmoriti.

I to jednostavno morate imate u vidu kada opremate apartman.

Pružiti gostima kvalitetan i udoban ležaj možda je dobitna kombinacija kako bi ih pridobili da se vrate i iduće godine.

A možda vas preporuče i prijateljima:) Jer svi želimo ići tamo gdje je usluga vrhunska, a cijene su pristupačne.

Estetika, ali i funkcionalnost

Uz privlačan izgled i udobnost, krevet Holiday box može se pohvaliti i time što je izuzetno funkcionalan.

Lako se spaja u bračni ležaj, što ga čini idealnim za opremanje ugostiteljskih objekata, ali i vaših domova.

Ako smatrate kako nemate potrebu za razdvajanjem kreveta, možete odabrati opciju uzglavlja izvedenog iz samo jednog dijela.

Krevet je tapeciran u vodootpornu tkaninu pa je vrlo jednostavan za održavanje, a mogućnost izbora tkanine, omogućuje vam da krevet prilagodite svom prostoru.

Box krevet Holiday u svojoj bazi ima latoflex letvice, čime pruža dodatnu udobnost.

Baza box kreveta je jedinstvena i odabirom željenog madraca, može se dobiti vrhunska kvaliteta i udobnost spavanja kao u hotelu s više zvjezdica.

Uz krevet Holiday box preporučujemo vam madrac Splendid s Bonnell jezgrom. Cijeli dojam zaokružite prekrasnom pamučnom posteljinom Dream. Za lakše održavanje madraca tu je i zaštitni nadložak za madrac Eco Comfort.

Nadložak se gumicama pričvrsti na madrac i tako pruža adekvatnu zaštitu, što produžava vijek trajanja madraca. Idealan je za opremanje apartmana i hotela, odnosno za potrebe čestog pranja i održavanja jer se jednostavno skida i pere u perilici na 60°C.

Krevet Holiday box je HRVATSKI PROIZVOD

Važna stavka kod odluke o kupnji uvijek je informacija o kvaliteti i podrijetlu proizvoda i materijela koji su korišteni za njegovu izradu. Ponosni smo što su svi naši proizvodi, tako i krevet Holiday box, kvalitetni proizvodi iz hrvatske proizvodnje

U njih je uložen razvojno-istraživački rad, inovacija ili invencija i svi imaju jedinstvene karakteristike.

Unaprijed vam zahvaljujemo što prepoznajete našu opredjeljenje prema kvaliteti Happy Dreams proizvoda i pozivamo vas da nam se javite imate li neke prijedloge ili ideje kako da još poboljšamo naš asortiman.

Jer važni ste nam vi i vaše zadovoljstvo. I zadovoljstvo vaših gostiju ;)

Naručite danas i uštedite 20%