Opremite vaš apartman uz akciju madraca i kreveta u Happy Dreams salonima

opremanje-apartmana2
Datum objave: 06. 05. 2014.

Happy Dreams nudi ti najpovoljniji omjer cijena i kvalitete! Opremi apartman najboljim, a najjeftinijim madracima i krevetima.

Uoči početka svake sezone turistički djelatnici koriste priliku za opremanje apartmana i obogaćivanje ponude koja postaje prilagođena čak i najzahtjevnijim turistima. U prvom redu tu se misli na spavaće garniture, madrace, nadmadrace, posteljinu, jastuke i ostali asortiman za spavanje koji s vremenom, zbog učestalog korištenja, gubi na svojoj kvaliteti.

Srećom, Happy Dreams saloni i ove su godine priskočili u pomoć turističkim djelatnicima te pripremili posebnu ponudu programa za spavanje po znatno nižim cijenama, što je prilika koju bi svakako trebalo iskoristiti. Sniženi proizvodi namijenjeni su upravo opremi turističko-hotelijersko-ugostiteljskih objekata, a jedinstvenost ove ponude odražava se u najpovoljnijem omjeru cijene i kvalitete te maksimalno brzoj isporuci u roku od 2 do 7 dana na području cijele Hrvatske!

Tu je madrac Fortuna koji je napravljen od visokokvalitetne i prozračne PU jezgre profilirane u pet anatomskih zona koje pružaju maksimalnu udobnost, a ima i zimsko-ljetnu stranu.

Kvalitetni madraci za vrhunsku udobnost

Ako vam je budžet prilično ograničen, za vas smo snizili i srednje tvrdi rolani madrac Easy čija je jezgra od PU pjene izuzetno otporna na pritisak i deformacije, a slojevi vate i dekorativna tkanina kojom je presvučen madrac daje dodatnu udobnost i punoću.

U ROLO pakiranju dolazi i madrac Brasil napravljen od guste bonnell opružne jezgre ojačane PU pjenom, a koristi se na svim vrstama podnica za opremanje apartmana, vikendica i mladenačkih soba.

Ponovno je na akciji i "kraljevski" madrac King koji pruža maksimalnu udobnost i potpunu prilagodbu anatomiji vašeg tijela, a dolazi kompletu sa skidivom i perivom presvlakom.

Madrac Superb sadrži anatomska jezgra od izuzetno kvalitetne, hladno lijevane pjene koja pruža maksimalnu udobnost i prozračnost, a dolazi u kompletu sa skidivom i perivom presvlakom koja ima antibakterijsku zaštitu.

Za nešto luksuzniji odmor poslužit će vam madrac Premier koji sadrži džepićastu jezgru sa sedam anatomskih zona koje se maksimalno prilagođavaju anatomiji tijela. Madrac Premier je najtvrđi i najkvalitetniji madrac s oprugama, te ima zimsku i ljetnu stranu.

"Perjanica" ponude madraca svakako je madrac Domino kojeg čini višesezonska anatomska jezgra od hladne pjene koja garantira udobnost, prozračnost, čvrstoću i elastičnost, a dolazi u kompletu sa skidivom i perivom presvlakom sa srebrnim nitima koja nudi i antibakterijsku zaštitu.

Spomenutu presvlaku ima i madrac Duo Sleep napravljen od dvokomponentne jezgre od visokokvalitetne pjene (tvrđa i mekša strana) koja je pogodna za sve tipove osoba.

Posebno je istaknut prozračan, čvrst i dugotrajan madrac Visco Five čija džepićasta opružna jezgra ima pet anatomskih zona pa samim time omogućuje maksimalnu udobnost i prilagodbu tijelu,a također dolazi sa skidivom i perivom presvlakom koja ima antibakterijsku zaštitu.

Idealan omjer cijene i kvalitete

Za potpuni doživljaj spavanja pripremili smo i sniženje na krevete. U prvom redu tu je moderni i funkcionalni krevet Sympathy izrađen prema najvišim svjetskim standardima kvalitete, a k tome je i hrvatski proizvod. Sanduk za posteljinu, uzglavlje te ugrađene letvičaste elastične podloge podizanjem kojih možete doći do pretežno velikog prostora u kojem možete spremiti posteljinu ili neke druge stvari.

Najpovoljniji omjer cijene i kvalitete nudi krevet Infinity koji se također proizvodi u Hrvatskoj te je u potpunosti izrađen od drveta uz vrhunsku završnu obradu. Modernog je dizajna, a uz ovakav krevet izuzetne čvrstoće moguće je postaviti sve vrste podnica.

Ako želite napraviti najkvalitetniji izbor, tu su kreveti Premium, Lovely i Absolute vrhunske kvalitete u potpunosti izrađeni od bukve i namijenjeni za dugotrajno korištenje. Karakterizira ih bezvremenski design, čvrstoća i kvaliteta završne obrade, a pogodni su za korištenje u svim uvjetima i opremanje svih vrsta spavaćih i turističkih soba, odnosno hotela i apartmana više i visoke kategorije.