Kako povoljno opremiti apartman u kojeg će se gosti htjeti vraćati

Opremanje apartmana
Datum objave: 25. 03. 2016.

Konkurencija na tržištu je velika, no gosti će se rado vraćati i preporučit vaš apartman ako im ponudite udoban ležaj i ugodno uređen prostor.

Davno je prošlo vrijeme kada ste mogli baveći se iznajmljivanjem apartmana, a taj isti apartman namjestiti s rashodovanim namještajem.

Konkurencija na tržištu je velika i teško je opstati, a kamoli tek profitirati. Gosti će se rado vraćati i preporučiti će vaš apartman ako im ponudite udoban ležaj i ugodno uređen prostor.

Na vrijeme počnite planirati sezonu

Gosti koji vam dolaze, čitavu godinu planiraju, štede i puno očekuju od dolaska na odmor. Zato i vi počnite na vrijeme planirati kako bi sve bilo savršeno za doček prvih gostiju.

Najvažniji trenutak je onaj kada svom gostu otvorite vrata apartmana. To ne smije biti trenutak razočaranju već ugodnog iznenađenja.

U turizmu ne možemo više nuditi samo prirodne ljepote. Izuzetno važan čimbenik u razvoju turizma je upravo smještaj gostiju.

Potrudite se svojim gostima osigurati ugodno uređen i udoban smještaj.

Kako urediti manji apartman

Apartmani su privremena boravišta i zbog toga vrlo često manje kvadrature.

Nije uputno opterećivati ih masivnim namještajem, već je najbolje opremiti ih jednostavnim namještajem modernih linija i svijetlih boja.

Takav namještaj  istovremeno ostavlja dojam urednosti i elegancije.

 

Upravo to je razlog zašto  smo odlučili u ponudu uvrstiti program za opremanje apartmana Bianca. To je turističko-hotelski program za spavanje koji proizvodimo u bijeloj boji s teksturom Ariša.

Program Bianca sadrži elemente koje možete komadno kupovati i na taj način optimalno iskoristiti prostor. Svi rubni elementi zaštićeni su ABS rubnim trakama, što elementima dodatno poboljšava izgled i produljuje vijek trajanja namještaja.

Kreveti koji se izrađuju u tri dimenzije imaju manje bočne stranice i time ostavljaju više slobodnog prostora vašim gostima za kretanje.

Tu je i krevet Holiday, kao najnoviji krevet u ponudi Happy Dreamsa. Izuzetno je pogodan za opremanje apartmana zbog fleksibilnosti lakog spajanja kreveta u bračni ležaj.

 

 

Ukoliko smatrate kako nemate potrebu za razdvajanjem kreveta, možete odabrati opciju uzglavlja izvedenog iz samo jednog dijela.

Krevet je tapeciran u vodootpornu tkaninu pa je vrlo jednostavan za održavanje, a dolazi u četiri boje.

Neka se vaši gosti naspavaju

Uz krevet u našim salonima možete odabrati i pripadajuće podnice i madrace. Na apartmanskim krevetima gdje se često izmjenjuju gosti zbog njihove prozračnosti najbolji su izbor madraci od džepićaste ili bonelli jezgre.

Madrace zaštitite zaštitnim navlakama za madrac kako bi olakšali održavanje i produljili životni vijek madraca.

Obratite pažnju i na odabir podnica. U slučaju odabira džepićaste jezgre svakako se odlučite za gušće podnice s 26 ili 28 letvica. Te podnice ujedno imaju mogućnost podešavanja tvrdoće u lumbalnom dijelu, tako da svaki gost može sebi prilagoditi potrebnu tvrdoću.

Na takvim letvicama madrac koji ćete odabrati davat će maksimum udobnosti. Vaši se gosti ipak dolaze odmoriti, i pitanje odabira kreveta je centralno pitanje prilikom uređenja apartmana. 

Iskoristite svaki kutak

Ukoliko vaš apartman ima ulazni prostor – prethodnik, poželjno je opremiti taj prostor funkcionalno. U taj prostor možete smjestiti zidnu vješalicu za odlaganje odjeće, zrcalo i samostalni nosač kofera.

Na takav način ćete rasteretiti sobu i gost će imati više životnog prostora.

Bez obzira da li vam je apartman dvokrevetan, trokrevetan ili četverokrevetan, ako se odlučite baviti iznajmljivanjem sigurno ćete biti u situaciji da vam hitno treba dodatni ležaj. To je izvrsna investicija koja se  brzo vraća.

Osim ležajeva sistema “klik-klak“, posebno su zanimljivi jednosjedi koje se  lako mogu pretvoriti u pomoćni ležaj.

Tako opremljeni sigurno ćete biti dio pozitivnih bilanci koje ćemo čuti na kraju predstojeće turističke sezone.

Happy Dreams vam želi uspješan booking :)


Dragica, prodajna savjetnica iz salona Happy Dreams Zadar

Opremi svoj apartman