Zaštitna navlaka za madrac čuva i produljuje vijek madraca

nepropusna-plahta
Datum objave: 18. 12. 2015.

Zaštitne navlake prvenstveno služe da bi se zaštitila površina na koju se postavljaju. Njihova upotreba može produžiti vijek trajanja madraca.

Zaštitne navlake prvenstveno služe da bi se zaštitila površina na koju se postavljaju.

Možemo ih podijeliti u dvije skupine

  1. Klasične zaštitne navlake za madrace
  2. Navlake sa specifičnom namjenom - nepropusne, zaštitne plahte

Klasične zaštitne navlake za madracE

Klasične zaštitne navlake za madrace su rađene od pamučne tkanine koja može biti ravni nadložak te na krajevima ima gumene trakice pomoću kojih se fiksira na madrac ili može biti izrađena kao plahta sa gumicom da zaštiti kompletno madrac.

Ono što je specifično za ovakve zaštite je to da njihovim korištenjem se svakako čuva i produljuje vijek trajanja same navlake madraca, te omogućava puno lakše održavanje madraca koji nemaju skidivu i perivu navlaku, jer je dovoljno skinuti samo zaštitnu navlaku i oprati je.

U našoj ponudi imamo nadložak za madrac Eco Comfort koji je izrađen od 100% pamučne tkanine s ispunom od silikoniziranih poliesterskih vlakana koja daju punoću čime se povećava udobnost pri spavanju.

Idealan je za opremanje apartmana i hotela, odnosno za potrebe čestog pranja i održavanja jer se jednostavno skida i pere u perilici na 60°C.

Kupi zaštitnu navlaku Eco Comfort

Nepropusna zaštita za madrac

Nepropusne, zaštitne navlake za madrac imaju puno širu primjenu od klasičnih navlaka za madrac.

Današnje nepromočive navlake su napravljene vrlo kvalitetno s gornje strane je postavljen 100% pamuk koji bude izveden u dvije varijante kao glatki pamuk ili kao frotir dok je sa donje strane pvc folija koja ne dozvoljava prodiranje tekućina u sam madrac.

Idealne plahte za dječji krevetić

Najčešći kupci ovakvih navlaka su roditelji koji žele zaštiti madrace u dječjim krevetima od neželjenih posljedica prolijevanja tekućina do zaštite madraca od fizioloških potreba (urin).

Također što je vrlo bitno napomenuti da su nepromočive navlake i vrlo dobra zaštita od mikroba.

Nepromočive navlake su vrlo zahvalne za održavanje jer se mogu prati strojno na temperaturama do 95 stupnjeva celzija, te se tako automatski vrši i dezinfekcija.

Odlične su za korištenje u zdravstvenim ustanovama te za opremanje objekata gdje se želi produžiti vijek trajanja madraca i spriječiti samo onečišćenje madraca zbog velikog protoka ljudi.

U našoj ponudi imamo zaštitnu plahtu Protecta koju krase sve navedene karakteristike.

Izrađena je od 100% pamuka s gornje strane u kombinaciji s PVC folijom s doljnje strane. Proizvodi se u svim standardnim dimenzijama madraca na koje se stavlja i pričvršćuje gumicama.

Služi kao zaštita od vlage i nečistoća i periva je na 95ºC.

Pogodna je za opremanje kreveta u apartmanima i hotelima gdje je česta promjena osoba koje koriste krevet, dječjih kreveta i drugih kreveta koje želimo sačuvati i produžiti vijek trajanja.

Pošalji upit za ovaj proizvod