Nadmadraci, rješenja za studentske sobe

Opustite se na nadmadracu tijekom studentskog života
Datum objave: 23. 08. 2017.

Studenti su osuđeni na stare i neudobne madrace. A kada uče ili obilaze svakojake fešte - važno je dobro se naspavati. Postoji jeftino rješenje za to.

Dolazi vrijeme kada postajete odrasli i započinjete pisati novu stranicu života. Preseljenje u novi, veliki grad donosi mnoga iznenađenja.

Googlanjem o studentskom domu ili stanovima za iznajmljivanje  ne možete saznati puno. Na oglasima su uvijek prikazane najbolje fotografije, a kada se nađete u spavaćoj sobi koju ste vidjeli online shvatite kako prilikom preseljenja morate smisliti rješenje za miran san.

Krevet je otrcan, a kada gledate madrac ne možete prestati razmišljati o tome što se sve događalo na njemu.

Niti ne pomišljate na to da bi vam gazda mogao kupiti novi madrac, a još manje je moguće da će vam novi madrac (jer se stari čini prljav) kupiti uprava Studentskog doma.

Znate što vam treba? Nadmadrac!

Postoji barem pet razloga zašto su nadmadraci odlično rješenje za studentske sobe:

Razlog za nadmadrac #1: Madrac je prljav

Muka vam je od pomisli da morate spavati na madracu na kojem je prije vas spavalo milijun ljudi. Koliko je samo znoja, stare kože i prašine u jednom madracu na kojem bi trebali spavati tijekom vašeg studentskog obrazovanja. Užas!

Nadmadrac može biti vaš higijenski zaštitini sloj! Samo ga stavite preko madraca kojeg ste našpricali dezinfekcijskim sredstvom.

Razlog za nadmadrac #2: Madrac je star

Kako bi izbjegli spavanje na ovakvom madracu, nabavite nadmadrac
Na slikama u oglasu bilo je jedno, a u stanu vas je dočekalo - ovo?


Postoje stanodavci kojima ne pada na pamet kupiti novi madrac. Baš ih briga što madrac iz Drugog svjetskog rata ima velike kvrge od prastarih opruga, na kojima je prosto nemoguće spavati.

Nadmadrac će vam pomoći u izravnavanju kvrga starog madraca :)

Razlog za nadmadrac #3: Madrac je pretvrd ili premekan

Godinama spavate na savršenom madracu koji vas vodi u novu dimenziju snova -  u vašoj spavaćoj sobi. Promjenom spavaće okoline osjećate kako vas bole leđa nakon osam sati sna. Veliki problem stvara vam pretvrd ili premekan madrac u novoj sobi u kojoj započinjete studentski život. Kako bi sredili savršenu tvrdoću po vlastitom ukusu nabavite nadmadrac i riješite se bolova u leđima.

Razlog za nadmadrac #4: Trebate dobar san

Nova godina u novom gradu donosi nove prijatelje i nove obaveze. Dobar san potreban je zbog čestog i napornog tulumarenja s kolegama, ali i obaveza na fakultetu. Treba dobro odspavati kada krene vrijeme kolokvija i ispita.

I za jedno i drugo potreban je kvalitetan san, a nadmadraci posjeduju čudesne moći uspavljivanja.

Razlog za nadmadrac #5: jeftino  su rješenje

Dovoljno je što plaćate puno za smještaj plus režije. Roditelji vam također ne mogu priuštiti mnogo, pa radite svakojake studentske poslove kako bi preživjeli mjesec. Ne pada vam na pamet kupnja novog madraca jer jednostavno nema smisla,  no nadmadrac je odlično rješenje - upravo on je minimalna investicija za maksimalnu dobit.

Kako izabrati savršen nadmadrac?

Prilikom odabira nadmadraca najvažniji je osjećaj udobnosti. Zato se dobro, prije kupovine nadmadraca, informirajte o njegovim karakteristikama, a potrebno ga je i isprobati.

Postoje različite debljine nadmadraca, kao i različite vrste pjena od kojih su sastavljeni kako bi vam pružili osjećaj ugode.

Nadmadraci za gadljive ljude

Nadmadraci od memorijske pjene izvrsni su za ublažavanje bolova u kralježnici i savršeni su za one koji su gadljivi imaju antibakterijska svojstva.

Nadmadrac od visco pjene reagira na vašu tjelesnu temperaturu, rasterećuje ključne točke i savršeno se prilagođava svakom obliku tijela, a pri tome smanjuje noćno okretanje i poboljšava cirkulaciju.

Nadmadraci od memorijske pjene prilagođavaju se svakom obliku tijela
Nadmadrac od visco pjene: Therapy

 

Nadmadraci za stare madrace

Kako bi izbjegli kvrge od kojih ne možete spavati idealno rješenje su nadmadraci od hladne HR pjene jer su otporni na deformacije i karakterizira ih izrazita elastičnost. Nadmadraci od HR pjene  zbog svoje strukture mjehurića imaju odličnu cirkulaciju zraka i prozračnosti.

Nadmadraci od cool pjene otporni su na deformacije i izrazito su elastični

Nadmadraci od HR pjene: Cool

 

Svaki nadmadrac možete ponijeti “na put oko svijeta”, jer se jednostavno zarola i pritom ne zauzima mnogo prostora.

Provjerite ima li nadmadrac mogućnost skidanja navlake i može li se ona prati u perilici rublja. Te će vam karakteristike olakšati život ako slučajno razlijete pivo tijekom druženja u studentskim sobama

Zašto odabrati nadmadrac iz Happy Dreams ponude?

Proizvode  se u našim proizvodnim pogonima u Hrvatskoj, prema najvišim svjetskim standardima kvalitete.

Nadmadraci za studentski život