Krevet vam je tvrd ili spavate na kauču? Rješenje je nadmadrac!

nadmadrac
Datum objave: 29. 02. 2016.

Ako vam je postojeći madrac pretvrd ili vam je krevet neudoban, ne morate kupovati novi madrac, već dodatnu udobnost kod spavanja možete osigurati kupovinom nadmadraca.

Nadmadraci se mogu postaviti na sve vrste madraca, odnosno ležajeva – čime pružaju dodatnu udobnost, ali i produžavaju vijek trajanja madraca.

Naime, nadmadrac upija dio znoja koje tijelo izlučuje, produljujući tako vijek trajanja madraca. Nadmadrac učinkovito štiti madrac i najčešće ima skidivu navlaku koja se može prati. 

To su sve razlozi zašto je nadmadrac idealno rješenje kada tražite maksimalnu udobnost uz minimalnu investiciju :)

Kada kupiti nadmadrac?

Ako vam je postojeći madrac pretvrd, ne morate kupovati novi madrac, već dodatnu udobnost kod spavanja možete osigurati kupovinom nadmadraca.

Također, ako spavate na neudobnom krevetu, odnosno ležaju na razvlačenje, nadmadrac vam može pomoći da od njega stvorite udobni ležaj na kojem ćete kvalitetnije spavati.

Nadmadrac možete nabaviti i samo kako bi poboljšali kvalitetu spavanja i produžili vijek trajanja madraca. Kako smo već napisali, nadmadrac upija dio znoja koje tijelo izlučuje, produljujući tako vijek trajanja madraca.


Nadmadrac će produžiti vijek trajanja madraca

 

Kako odabrati nadmadrac?

Kao i kod izbora madraca, tako je i kod odabira nadmadraca najvažniji vlastiti osjećaj udobnosti. Zato je ključno da prije kupnje nadmadrac isprobate i informirate se o njegovim karakteristikama. 

Različite vrste materijala, odnosno različite vrste pjena (HR pjena, memorijska pjena, lateks...) kao i njihova debljina, pružaju različite osjećaje ugode čime se zadovoljavaju najrazličitiji ukusi i potrebe kupaca.

Nadmadraci od memory pjene se preporučuju svima koji pate od bolova u kralježnici, a imaju i antidekubitalno djelovanje. Čvršći nadmadraci od HR pjene preporučaju se kad želite čvršći osjećaj ležanja.

Kod kupnje nadmadraca obratite pozornost na vrstu materijala, kako samog punjenja, tako i navlake. Za maksimalnu udobnost odaberite antibakterijsku navlaku. 

Ako kupujete nadmadrac od memorijske pjene obratite pozornost na gustoću pjene, a ako kupujete nadmadrac od lateksa obratite pažnju na udio kaučuka. 


Provjerite ima li nadmadrac skidivu navlaku koja se može prati

 

Provjerite i ima li nadmadrac mogućnost skidanja navlake te može li se navlaka prati u perilici. Te će vam karakteristike itekako pomoći u kasnijem održavanju nadmadraca.

Naravno, kod kupnje bi se bilo dobro čim bolje informirati o proizvođaču i njegovim referencama. 

Zašto odabrati nadmadrac iz Happy Dreams ponude?

Svi Happy Dreams modeli nadmadraca proizvode se u našim proizvodnim pogonima u Hrvatskoj i proizvedeni su prema najvišim svjetskim standardima kvalitete.

Zašto su nadmadraci korisni?

Nadmadraci mogu biti izuzetno korisna i funkcionalna investicija.

Mogu se postaviti na sve vrste madraca, odnosno ležajeva – čime pružaju dodatnu udobnost, ali i produžavaju vijek trajanja madraca.        

Dolaze u rolanom obliku čime su pogodni za transport i jednostavni za spremanje. To je važno ako nadmadrac stavljate na ležaj na razvlačenje ili je potrebno njihovo spremanje preko dana.

Nadmadraci mogu pomoći kod poboljšavanja udobnosti neudobnih ležajeva u podstanarskim stanovima ili dići razinu kvalitete vašeg ležaja na viši nivo.

Kako god da se okrene, nadmadraci pružaju dodatnu udobnost i poboljšavaju kvalitetu spavanja, a sve to uz zaista uz minimalnu investiciju.


Dubravka, prodajna savjetnica u Happy Dreams salonu King Cross

Pogledaj naše nadmadrace