Kraljevska akcija madraca za kraljevski odmor

kraljevska-akcija
Datum objave: 24. 04. 2014.

Budiš se iscrpljen i s bolovima u leđima? Saznaj koji su madraci na akciji koju ne smiješ nikako propustiti.

Ako ste propustili posljednje akcije u Happy Dreams salonima madraca, sada je pravo vrijeme da se iskupite, nadoknadite propušteno i konačno si priuštite kraljevski odmor na novom madracu. Srećom po vas, na akcijskom sniženju možete "uloviti" odlične madrace uz koje se više nikada nećete morati buditi iscrpljeni i s bolovima u leđima, a na takva jutra zasigurno ćete se vrlo brzo naviknuti. S tim na umu, donosimo vam presjek najnovije ponude madraca na akciji koju nikako ne smijete propustiti.

Madrac Brasil, napravljen od guste bonnell opružne jezgre ojačane PU pjenom, na akciji je za samo 520 kuna. Koristi se na svim vrstama podnica za opremanje apartmana, vikendica i mladenačkih soba, a pogodan je za transport jer dolazi u ROLO pakiranju.

Za nešto luksuzniju verziju tu je madrac Splendid koji je također napravljen od guste bonnell opružne jezgre ojačane PU pjenom, a karakterističan je po tome što se koristi na svim vrstama ravnih podnica za opremanje spavaćih i hotelskih soba te ga možete dobiti za samo 703 kune. Madrac King - Happy Dreams

Vaše potrebe zadovoljit će madrac Fortuna koji je također snižen za 20 posto, pa ga možete kupiti za samo 879 kuna. Riječ je o madracu koji u svojoj unutrašnjosti krije visokokvalitetnu i prozračnu PU jezgru profiliranu u pet anatomskih zona koje pružaju maksimalnu udobnost. Dodatan plus je i to što ima zimsko-ljetnu stranu.

Na akciji za samo 1.175 kuna je i madrac Duo Sleep napravljen od dvokomponentne jezgre od visokokvalitetne pjene (tvrđa i mekša strana) koja je pogodna za sve tipove osoba, a skidiva i periva presvlaka ima antibakterijsku zaštitu.

Madrac King na akcijskom je popustu te ga možete kupiti za 1.259 kuna, a pružit će vam maksimalnu udobnost i potpunu prilagodbu anatomiji vašeg tijela. Ovaj madrac dolazi u kompletu sa skidivom i perivom presvlakom.

Za vrhunski odmor preporučujemo da se odlučite na madrac Premier kojeg karakterizira džepićasta jezgra sa sedam anatomskih zona, maksimalna prilagodba anatomiji tijela, a ima i zimsko-ljetnu stranu. Ovaj madrac snižen je za 20 posto te si ga možete priuštiti za samo 1.427 kuna.

Krevet Lovely - Happy Dreams

Ako vam pak treba kvalitetna podnica, tu je Action 26 podnica koju odlikuje izuzetna čvrstoća, visoka kvaliteta, maksimalna udobnost i prilagodba anatomiji tijela. Ima 26 letvica uz mogućnost podešavanja stupnja tvrdoće. Pogodna je za sve vrste madraca, a možete ju kupiti za samo 325 kuna.

Za savršen odmor potreban vam je i vrhunski krevet, a upravo će krevet Lovely zadovoljiti i najzahtjevnijeg spavača. Ovaj je krevet u potpunosti izrađen od drveta, čvrst je i dugotrajan, modernog dizajna i visoke kvalitete materijala, a za samo 4.135 kuna možete ga dobiti u bijeloj, boji trešnje ili u natur verziji.