Madraci i kreveti na akciji ove zime u Happy Dreamsu

zimska-akcija
Datum objave: 26. 11. 2013.

Novim krevetom i madracom opremi se za nadolazeće zimske dane. Cijene kod nas se ovih dana spuštaju poput zimskih temperatura.

Zimsko razdoblje najčešće nas ''tjera'' u zatvorene prostore i topli dom u kojem boravimo i provodimo ugodne večeri. Manje izlazaka i više spavanja krijepi nas energijom potrebnom za svakodnevne životne i poslovne obveze. Upravo iz navedenog razloga važno je osigurati kvalitenu podlogu za spavanje kako bi uživali u zdravom i ugodnom snu te veselo provodili zimske dane. Happy Dreams prepoznao je važnost posjedovanje kvalitetnih madraca i drugih elementa spavaće sobe te svojim kupcima pripremio posebne ponude i akcije. Provjerite!

Koji madrac je vama najbolji

U svojoj ponudi Happy Dreams ima mnoge elemente za uređenje spavaće sobe, ali posebnu pažnju usmjerava na madrace. Tako možete izabrati madrace od pjene i madrace s oprugama, ali i dječje madrace te nadmadrace ukoliko želite poboljšati svoj trenutni ležaj.

Ako se pitate koji od velikog izbora madraca zapravo vama odgovara, najbolji način provjere je odlazak u salon te isprobavanje tvrdoće samog madraca. No, prije toga svakako posjetite internetsku stranicu gdje ćete pronaći opise svakog madraca s priloženim cijenama na kojima je istaknut popust. Naime, sve do kraja studenog imate mogućnost kupnje pojedinih madraca s cijenama spuštenim do čak 50%. Posebice u danima od 26. do 30. studenog možete u salonima kupiti jedan od madraca upravo po navedenom popustu. Osim toga, kreveti će u prosincu biti sniženi do 30%, a jastuci do 60%. Kao posebna zanimljivost, koja će biti izvrstan izbor za sve ljubitelje glazbe prije spavanja, ističe se jastuk Jack. Ovaj jastuk je aktivno formirajući memory jastuk s integriranim Soft Audio sustavom. Kompatibilan je s audio playerima, ima mini-jack ulaz, a zasigurno će mnoge razveseliti kao dar pod borom.

Posjetite prodajna mjesta

Opustite se i uživajte u glazbi koju volite te u konačnici snivajte najljepše snove ovih blagdana. Happy Dreams ima web trgovinu u kojoj iz vlastitog naslonjača možete naručiti željeni madrac, krevet ili jastuk, a za one koji su vjerni odlasku u salone Happy ima svoja mnogobrojna prodajna mjesta u kojima sve artikle možete isprobati. Osim toga, u prosincu vas očekuje otvaranje još jednog prodajnog mjesta, a to je ono u Garden Mallu, u istočnom dijelu grada. Na taj način jednostavno možete pronaći vama najbliži slon i upustiti se u avanturu lijepih snova.

Ove zime i ovih blagdana i praznika obratite pažnju na kvalitetne snove te iskoristite posebne popuste koje vam je pripremio Happy Dreams. Darujte sebe i svoje najbližnje funkcionalnim i udobnim darovima koji će osigurati ono najpotrebnije – zdrav san.