Madrac King: pravi kralj među Happy Dreams madracima

madrac-od-pjene-happy-dreams
Datum objave: 25. 11. 2015.

Happy Dreams je pronašao kralja! On je živ i sasvim je dobro. Naravno, pritom mislimo na naš madrac King, a ne na Elvisa.

Madrac King je jedan od najkvalitetnijih i najprodavanijih madraca koje Happy Dreams ima u ponudi. Madrac je vrlo popularan iz objektivnih razloga.

U potpunosti se prilagođava obliku tijela

Radi se o potpuno anatomskom tipu madraca koji u sebi sadrži sloj memory pjene koja se u potpunosti prilagođava obliku tijela, reagira na tjelesnu temperaturu, rasterećuje točke najjačeg pritiska, smanjuje prekomjerno okretanje i poboljšava cirkulaciju te ima antidekubitalno djelovanje. 

To su razlozi zašto je King madrac najčešće odabrani madrac. O njegovoj popularnosti govori činjenica da King madrac čini 20 posto od ukupnog udjela u prodaji Happy Dreams madraca.


King madrac čini 20% tržišnog udjela Happy Dreams madraca
 

King je madrac koji zadovoljava spavače različitih preferencija: kako osobe koje vole mekanije madrace tako i one sklonije spavanju na tvrđim madracima.

Također se za njega vrlo rado odlučuju osobe kojima je bitna antialergijska i antibakterijska zaštita, jer ju madrac ima u obliku navlake koja je skidiva i periva.

Što se tiče dobne raznolikosti kupaca podjednako ga preferiraju i mlađe i starije osobe.

Do kraja studenog King madrac snižen 25%!

Najbolji argument za kupovinu King madraca ljudi vide u cijeni, koja je odlična za madrac ovakvih osobina. Obično su takvi madraci višestruko skuplji tako da je cijena Kinga i više nego prihvatljiva.

Madrac se do kraja studenog može kupiti po akcijskoj cijeni, odnosno do kraja mjeseca snižen je 25%. Pa požurite po novi kraljevski madrac :)

Madrac je namijenjen kućnoj uporabi te mora biti postavljen na podnicu velike gustoće, poput podnice Laguna, koja nema razmak između letvica veći od 4 cm.


Podnica Laguna idealan je odabir uz King madrac
 

King madrac svojim karakteristikama osigurava kvalitetan i miran san koji je najbitniji u dnevnoj rutini današnjeg čovjeka, a njegove vrhunske karakteristike osiguravaju veliku nosivost te izuzetnu udobnost.

Katkad je kriv za jutarnje kašnjenje na posao, ali to mu opraštamo.

Za sam kraj! Elvis je svakako napustio zgradu, ali je kralj živ. Long live the King! :)


Krunoslav Kolarević, Happy Dreams Osijek

Postavi pitanje Krunoslavu