Prodavač savjetuje: kako odabrati krevet za spavaću sobu?

krevet-sa-spremnikom
Datum objave: 12. 02. 2016.

U spavaćoj sobi započinje i završava dan i zbog toga interijer spavaće sobe mora biti funkcionalan, ugodan i udoban. Kralj vaše spavaće sobe je krevet pa mudro odaberite na čemu ćete spavati.

Spavaću sobu možete urediti na razne načine, a odabrat ćete ono što vam se sviđa. Logično.

S obzirom na to kako je najvažniji komad namještaja u spavaćoj sobi, krevet - predlažemo vam da krevet bude početna točka uređenja vaše spavaće sobe. 

Središte na kojeg ćete nadograđivati sve ostalo.

Kako odabrati krevet za spavanje?

Kod kupnje kreveta prvo trebate odrediti koje dimenzije kreveta želite.

Naš prijedlog je da dimenzije kreveta odaberete prema dimenziji sobe. Nemojte staviti veliki krevet u malu sobu i obrnuto, no odaberite čim veći krevet.

Krevet ne može biti prevelik, bez brige ;)

Bračni kreveti su dimenzija 140/160/180 x 190/200, a dječji ili singl 80/90/100/120 x 190/200, tako da imate dovoljno opcija.

Kod odabira veličine kreveta, uzmite u obzir sve faktore u sobi. Razmislite gdje će biti ormar i hoće li se moći otvarati, gdje su utičnice, rasvjetna tijela... 

Ako ništa od standardnih dimenzija ne zadovoljava vaše želje i potrebe, uvijek možete napraviti krevet po mjeri. 

U tom slučaju trebat će vam i madrac izvanstandardnih dimenzija. U Happy Dreamsu možete odabrati bilo koji madrac iz naše ponude i mi ga možemo izraditi u dimenzijama koje su vam potrebne.

Krevet Za malu spavaću sobu

Ako imate malu spavaću sobu (što je često slučaj) odaberite funkcionalni krevet sa sandukom i ladicama ili spremištem za posteljinu, tako da dobijete dodatni prostor za skladištenje.

U ladice ili spremište ćete moći pospremiti odjeću i stvari s kojima ne znate gdje bi, a sobe će (iako mala) biti uredna i odisati slobodno i smirujuće.

za koga je Krevet s uzglavljem? 

Ako često nosite posao kući i u krevetu dovršavate nedovršene poslove - krevet s uzglavljem mogao bi biti za vas.

Iz iskustva možemo reći kako osobe koje vole čitati i pisati u krevetu, ili su primorane u njemu raditi, uglavnom biraju visoke krevete s visokim naslonima jer se u njima osjećaju sigurno i opušteno.

Nabavite kvalitetan madrac

Odabrali ste lijepi i funkcionalni krevet za vašu spavaću sobu i sada još "samo" trebate madrac i podnice

Danas na tržištu postoji jako velika ponuda madraca i možda nije baš tako lako odlučiti kakav madrac odabrati. Za početak važno je odlučiti kupujete li madrac s oprugama ili madrac od pjene,  a zatim uz naše savjete odlučite koji odabrati.

Pronađite ono što vam je najudobnije i stvorite svoju malu oazu u kojoj ćete se moći dobro odmoriti.

Nemojte podcijeniti važnost dobrog kreveta i madraca, jer u njima ipak provedemo 1/3 života.


Valentina, prodajni savjetnik u Happy Dreams salonu Karlovac

Pogledaj ponudu kreveta