Prodavač savjetuje: zašto kupiti krevet sa spremištem za posteljinu

krevet-sa-spremnikom
Datum objave: 11. 12. 2015.

Razmišljate o kupnji kreveta? Ako živite u malom prostoru ili trebate krevet za djecu, krevet sa spremnikom je pravi izbor.

Spavaća soba je najintimniji dio kuće koji predstavlja osobnost i ukus vlasnika, a protagonist je definitivno krevet.  

Ako ste u potrazi za novim krevetom, a bitno vam je da učinkovito iskoristite prostor u spavaćoj sobi - krevet sa sandukom mogao bi za vas biti idealan odabir. 


 

Tijekom godina dosta se radilo na dizajnu kreveta (stil, boja, oblik..) i na tome kako iskoristiti maksimum kreveta u malim interijerima.

Krevet s ladicama ili spremnikom je krevet koji ispod madraca i podnica ima sakriveni zatvoren prostor u koji možemo spremati stvari za koje nemamo mjesta u ormaru.

U današnje doba malih kvadratura, često je najmanji prostor upravo spavaća soba i zato kreveti sa spremnikom postaju sve popularniji.

Krevet sa sandukom ili krevet s ladicama

Krevet sa sandukom ili ladicama će svakako doprinijeti boljoj iskorištenosti malog prostora, a u konačnici i boljem izgledu. 

Kod kreveta sa sandukom, spremnik se otvara pomoću plinskih klipova na koje je montirana kvalitetna letvičasta podnica i stavljen madrac po odabiru.


 

Ladice su bolje rješenje, ako u njima želite držati stvari koje svakodnevno koristite.

Možete u ladice pospremati posteljinu, ljetne ili zimske stvari, opremu za kampiranje ili druge stvari koje često ne koristite, a koje nemate kamo pospremiti.

Krevet sa spremnikom: najbolji krevet za djecu

Krevet sa spremnikom je apsolutni pobjednik u dječjim sobama. U spavaćim sobama djece i tinejdžera prostora je uvijek premalo te osim posteljine, odjeće moramo se nositi s igračkama, knjigama, glazbenim instrumentima...

http://www.themotherco.com/wp-content/uploads/2011/06/Clutter-580x385.jpg
U dječjim sobama uvijek nedostaje prostora
 

Zbog velike potrebe iskoristivosti kompletnog prostora za dječje sobe se nude kreveti s ladicama (u nekim slučajevima visina kreveta može biti veća od normalne samo da dopusti veću iskoristivost prostora) u koje se može staviti dodatni madrac za pomoćni ležaj.

Sve u svemu, možemo zaključiti kako krevet sa spremištem odgovara na potrebe suvremenog načina života te nudi kvalitetu spavanja s dodatnim prostorom za odlaganje.


Valentina, prodajni savjetnik u Happy Dreams salonu Karlovac
 

Postavi pitanje Valentini