Iskoristite 20 posto popusta na Happy Dreams nadmadrace i podnice i zdravo se naspavajte

20-posto-popusta
Datum objave: 23. 12. 2014.

Želite se buditi odmorni i naspavani? Kupite nove nadmadrace i podnice po sniženim cijenama.

Znate li da je krevet najviše korišteni komad namještaja? To je tako jer trećinu života provedemo spavajući. Kako bi se pobrinuli da preostale dvije trećine života budemo odmorni, aktivni i prije svega, zdravi, treba se pobrinuti da spavamo na kvalitetnom ležaju. A njega čine krevet, madrac i podnica, neizostavan je jastuk, kao i nadmadrac, koji poboljšava mekoću i udobnost. Iako će na kvalitetu sna utjecati niz čimbenika, počevši od stresa, užurbanog načina života, zdravstvenih poteškoća pa do količine sna, možemo je poboljšati.

Istraživanja su pokazala kako tijekom spavanja promijenimo položaj tijela od 20 do 60 puta. Neugodni su to podražaji za kralježnicu, koja mora biti u prirodnom položaju, pa ako madrac i nadmadrac ne daju kvalitetnu potporu našem tijelu, budit ćemo se umorni. Zato treba odabrati kvalitetan krevet koji će se prilagoditi našim navikama spavanja, građi tijela i težini, opustiti naše mišiće i osigurati nam miran i zdrav san.

Isprobajte ležaj prije kupnje

Kako biste bili sigurni da ćete to uspjeti pronaći, prije nego što se odlučite za neku kombinaciju podnica, madraca i jastuka, isprobajte što vam najbolje odgovara. U salonima Happy Dreamsa, koji su specijalizirani za prodaju madraca, nadmadraca, elastičnih podloga, kreveta i prateće opreme za potrebe zdravog i kvalitetnog spavanja, možete provjeriti mekoću, tvrdoću i udobnost, kvalitetu, izdržljivost, prilagodljivost i prozračnost materijala. Stručno osoblje znat će prepoznati što vam treba, a vi se na licu mjesta možete uvjeriti je li to pravi izbor za vas.

Za maksimalnu udobnost odaberite i nadmadrac

Udobnost ćete postići kvalitetnom podnicom koja će omogućiti prilagodbu vašeg tijela u svim zonama i pružiti mu potreban otpor, kao i protok zraka. Madrac će poduprijeti tijelo, ali i on mora imati dovoljno čvrstu podlogu koja ga nosi. Zato je kod odabira madraca, jednako važna podnica, a želite li svome tijelu priuštiti pravi kraljevski odmor, madracu dodajte i nadmadrac. On će pojačati sve pogodnosti madraca, omekšati ga ili ojačati ako je potrebno, produljiti mu vijek trajanja, a vi ćete lakoćom utonuti u san i probuditi se odmorni i naspavani, bez bolova u leđima i kralježnici. Loše i nekvalitetno spavanje bit će prošlost.

Happy Dreams nudi kvalitetu i uštede

S nadmadracom ne možete pogriješiti, a nemojte štedjeti niti na podnici. Neka bude dobra i kvalitetna. U Happy Dreamsu ćete pronaći baš takvu i sve ostalo što vam treba za zdravo spavanje, pa požurite do njegovih salona. Sada je prava prilika da si priuštite odmor kakav zaslužujete jer vam Happy Dreams nudi 20 posto ušteda na podnice i nadmadrace! Odaberite podnicu Action 18 s 18 elastičnih drvenih letvica od lameliranog drva, koje daju potporu tijelu u svim položajima, a mogu se koristiti sve vrste madraca. Želite li više letvica, pravi izbor bit će Action 26 podnica, koja je posebna jer ima ojačanje sačinjeno od pet parnih letvica, pa možete prilagoditi tvrdoću koja vam odgovara. Laguna ima 28 gusto raspoređenih letvica i pruža izuzetnu čvrstoću, također s pojačanim letvicama, a elastični nosači od gume, omogućavaju maksimalno prilagođavanje anatomiji tijela. Lagunu Flex također odlikuje izuzetna čvrstoća, ali i mogućnost ručnog podizanja uzglavlja u 13 i uznožja u 6 položaja. Želite li mehanizam za podizanje uzglavlja i uznožja na elektro motor, odaberite visokoklasnu Lagunu Mot, koja će se u potpunosti prilagoditi vašem tijelu.

Odaberite i idealni nadmadrac

Što se nadmadraca tiče, možete birati između Softy XL-a, koji je izrađen od viscoelastične  memorijske pjene i ima presvlaku koja se skida i može prati. Nadmadrac Cool će vas oduševiti svojom visokokvalitetnom hladnom pjenom, koja omogućava cirkulaciju zraka, prozračnost, elastičnost i otpornost na deformacije, a ima i antialergijska svojstva.

Therapy će se savršeno prilagoditi vašem tijelu i rasteretiti sve točke pritiska, kao i smanjiti okretanje tijela i promjene pozicija tijekom spavanja. Idealan je nadmadrac za rješavanje problema s bolnom kralježnicom, a zanimljivo, njegova viscoelastična pjena je originalno razvijena u laboratorijima NASA-e kako bi se ublažili pritisci i vibracije astronautima u Svemiru!

Natural ima jezgru od malo drugačije, ali jednako kvalitetne perforirane latex pjene, izrađene na bazi kaučuka, čemu može zahvaliti svoju elastičnost i prozračnost te maksimalnu prilagodbu i podupiranje kralježnice. Kao i kod svih ostalih nadmadraca i ovdje je kvaliteta zajamčena, a zahvaljujući ostalim vrhunskim proizvodima iz bogatog i kvalitetnog asortimana Happy Dreamsa, nećete nikad bolje spavati.

Požurite i ugrabite uštede koje vam je Happy Dreams pripremio!