I listopad u Happy Dreamsu je prepun ušteda

listopad-ušteda
Datum objave: 28. 10. 2014.

U jesen pada lišće, ali i cijene naših nadmadraca i podnica. Proizvodi koje nudimo su najpovoljniji omjerom cijene i kvalitete.

Samo je nekoliko stvari koje volimo više od udobnog kreveta. To je najomiljenije i najpopularnije mjesto u kući, na kojem provodimo trećinu dana i koristimo ga najviše od svih namještaja u kući. Ali rijetko baš razmišljamo o njemu. Jedino kad smo umorni, ali onda nam je samo na pameti kako se što prije zavući u njega, pod njegovu svježe opranu posteljinu i utonuti u san na omiljenom jastukom i madracu. No, znamo li neke pojedinosti o krevetu zbog kojih će nam postati još i draži?

Tako primjerice treba znati da su naši preci spavali na balama od životinjskih koža i mahovine, u antičkom su dobu oni bili vrlo bogato opremljeni, spavalo se na krevetima od zlata i srebra, a nerijetko su bili i optočeni dragim kamenjem.

Tko je izumio krevet?

Vrlo je teško definirati kada je zapravo počela uporaba kreveta jer se potreba za spavanjem na nečemu mekanom i toplijem od poda, pojavila već od čovjekova postojanja. Koncept današnjeg kreveta pojavio se još prije Krista, pa se teško može baš određenoj osobi pripisati izum, a i dati Nobelova nagrada jer je poznata uzrečica kako Nobelom treba nagraditi onoga tko je izmislio krevet.

Slažete se?

U početnim verzijama, krevet je bio samo mjesto za odmor, a dodavanjem pamuka i lana, stvarao se mekši krevet, sve dok nije nastao madrac. Prvi madrac koji se punio konjskom dlakom i zašiven je tkaninom, pojavio se 800. godine prije Krista. Tada se može govoriti o počecima kreveta kakve danas poznajemo.

Prve zasluge za inovativnost i patente za krevet pripisuju se Sarah E. Goode, koja je 1885. godine postala prva Afro-Amerikanka koja je nagrađena za neki izum, a osmislila je sklopivi krevet.

Jednosjed Happy Dreamsa idealan dodatni ležaj

Bio je idealan za manje prostore, a slično rješenje u svojoj ponudi ima i Happy Dreams, lanac maloprodajnih salona specijaliziranih za prodaju madraca, nadmadraca, elastičnih podloga, kreveta i prateće opreme za zdravo i kvalitetno spavanje. Njihov jednosjed Univerzal sjajno se uklapa u svaki dom, a u nekoliko se poteza iz funkcionalnog namještaja za sjedenje, pretvara u udoban i kvalitetan ležaj. Ovaj hrvatski proizvod, modernog dizajna, s dodatnim prostorom za odlaganje stvari, može poslužiti i kao dodatni ležaj u vašoj dnevnoj ili spavaćoj sobi, apartmanu, a u listopadu vam je Happy Dreams pripremio 20 posto popusta. Tako kupnjom ovog praktičnog jednosjeda možete uštedjeti 266 kuna!

Uštede od 20 posto i na madracima i podnicama                                          

Osim kreveta, u Happy Dreamsu u listopadu možete uštedjeti i na madracima i podnicama. Primjerice, na madracu Thermic domaće proizvodnje, štedite 220 kuna, a sjajno će se uklopiti na sve vrste fiksnih podnica. Pogodan je za sva godišnja doba jer ima i ljetnu i zimsku stranu. Zimska je ispunjena vunom, a ljetna prirodnim pamukom, čime se bolje zadržava toplina i upija vlaga te zrak može neometano strujati.

Odlično će odgovarati i na podnici Action 26, na koju u listopadu također štedite 20 posto te ćete je platiti 335, umjesto 419 kuna. Njezinih 26 gusto postavljenih elastičnih letvica s pojačanjem podnice od pet parnih letvica, odlikuje čvrstoća i dugotrajnost, koji osiguravaju maksimalna udobnost i prilagodbu anatomiji tijela. Može se i podesiti stupanj tvrdoće i po svojim je karakteristikama, ovaj također hrvatski proizvod, jedinstvena podnica na tržištu, s kojom dobivate najpovoljniji omjer cijene i kvalitete, a još i dodatno štedite.

Sada je pravo vrijeme da zamijenite svoj stari krevet, zar ne?

Svratite u Happy Dreams salone i provjerite kakve smo vam još uštede i iznenađenja pripremili!

Opremite svoju kuću i dom namještajem i opremom za zdravo i sretno spavanje!