Zimska rasprodaja: Madraci na akciji i do 50%

zimska-rasprodaja-madraci
Datum objave: 14. 02. 2014.

Kupio si krevet? Opremi ga podnicom, madracom i jastucima po svježim rasprodajnim cijenama.

Mnogi bi zimsko razdoblje zamijenili nekim zimskim snom iz kojeg bi se rado probudili na proljeće kako bi uživali u toplijem vremenu i ugodnim danima. Jeste li i sami takvi? Zvuči odlično, ali tada biste propustili jedinstvenu priliku koju vam je pripremio Happy Dreams: vrhunski zimski popusti kako biste osigurali zdrav i kvalitetan san tijekom cijele godine.

Kvalitetan krevet za modernu spavaću sobu

Kako bi što jednostavnije uredili svoju spavaću sobu i u njoj se osjećali ugodno te snivali lijepe snove, Happy Dreams vam u svojoj ponudi osigurava kvalitetne drvene, tapecirane  i sklopive krevete, a u posebnoj zimskoj rasprodaji jedan takav je i na posebnoj akciji.

Krevet Victory tako možete kupiti uz 50% popusta. Jednostavan i moderan te presvučen u tkaninu koja vam odgovara bit će najzanimljiviji komad namještaja u spavaćoj sobi. U ponudi je cijeli niz standardnih dimenzija, ali se krevet može izraditi i po narudžbi stoga se uputite u salone kako biste što prije opremili svoju spavaću sobu, mladenačku spavaću sobu ili primjerice svoj apartman. Za već 769,00 kuna možete imati izvrstan i kvalitetan krevet koji ćete uz dodatno ulaganje upotpuniti podnicom, madracem i jastukom. Uz cijeli set za zdravo spavanje, nećete razmišljati o zimskom razdoblju nego samo o noći, koju ćete jedva čekati kako biste se odmorili i kvalitetno naspavali.

Madraci i jastuci na akciji

Jednom kada ste kupili krevet morate ga opremiti dodatnim elementima, kao što su podnice, madraci i jastuci. Ovisno o dimenzijama kreveta kupit ćete jednu ili dvije podnice koje će ispuniti standardne ili naručene dimenzije, a zatim ćete na isti način tražiti i madrac. U ovoj zimskoj rasprodaji možete kupiti bivše modele, madrac Lagunu i madrac Matrix, uz 50% popusta te ih tako platiti 498,00 odnosno 625,00 kuna.

Madrac Laguna izrađen je od visokokvalitetne i prozračne PU jezgre te navlaku perivu na 40 stupnjeva. S druge strane je madrac Matrix, izrađen od visokokvalitetne džepićaste opružne jezgre, koja se prilagođava anatomiji tijela kako biste osigurali ravan i neopterećen položaj za kralježnicu. Do 70% sniženi su i jastuci Pink i Bamboo, izrađeni od anatomski oblikovane hladne, odnosno memory pjene. Jastučnica je skidiva i periva, a sadrži i dodatnu antibakterijsku zaštitu.

Ako se još niste odlučili što biste kupili, savjetujemo vam brzi odlazak do salona, gdje možete vidjeti izložene modele i tako utvrditi što vam najviše odgovara.

Iskoristite posebnu zimsku rasprodaju i pripremite se za proljetni san.