Nadmadraci na akciji: Vrijeme je za zdrav san

nadmadraci-na-akciji
Datum objave: 12. 12. 2013.

Imaš neudoban madrac, a trenutno nisi u mogućnosti kupiti kvalitetan novi ? Dobra alternativa za kvalitetan san su nadmadraci.

Nadmadraci su poznati kao idealno rješenje za poboljšanje udobnosti starog madraca ili ležaja koji su vremenskim trošenjem postali vaša noćna mora. Kvalitetan san najvažniji je faktor za zdrav život i neometano funkcioniranje tijekom zimskih mjeseci, stoga se pripremite za udobnu zimu uz posebne popuste na nadmadrace koji vas očekuju u salonima Happy Dreamsa.

Najbolja cijena za kvalitetan nadmadrac

U svojoj ponudi Happy Dreams ima četiri vrste nadmadraca: Softy XL, Cool, Therapy i Natural.

Softy XL izrađen je od viscoelastične (memorijske) pjene koja osigurava maksimalnu udobnost. Sedam centimetara visine osigurava tijelu vrhunsku podlogu, a rolani oblik pakiranja jednostavan transport u vašu spavaću sobu.

Cool nadmadrac ima jezgru izrađenu od hladne pjene visoke kvalitete, koja omogućuje elastičnost i time veću otpornost na deformacije. Uz navedeno, nadmadrac ima izvrsna higijenska i antialergijska svojstva, što je iznimno pogodno za vaše zdravlje. Uz najbolji omjer cijene i kvalitete, Cool ćete u rolanom pakiranju jednostavno ponijeti kući, gdje ćete ga i jednostavno održavati perući navlaku u perilici za rublje.

Nadmadrac Therapy je izrađen od viscoelastične (memorijske) pjene koja odlično reagira na temperaturu tijela, rasterećuje točke najjačeg pritiska, prilagođava se obliku tijela i potiče cirkulaciju. Ako niste znali, viscoelastična pjena se originalno razvijala u NASA-inim laboratorijima kako bi se ublažio pritisak astronautima u svemiru, što potvrđuje kako je riječ o iznimno kvalitetnom materijalu koji će vam osigurati maksimalnu udobnost za spavanje.

I zadnji u ponudi, ali nikako manje važan, je nadmadrac Natural izrađen od perforirane latex pjene. Riječ je o prirodnom materijalu koji se proizvodi na bazi kaučuka, stoga je vrlo elastičan i prozračan. Svi nadmadraci osigurat će vam mekanu i udobnu podlogu na kojoj ćete vrlo lako zaspati te buditi naspavani, što je u konačnici najvažnije. Poseban detalj svakako je vezan uz 20 % popusta na nadmadrace koji su vam opisani, u svim salonima i web trgovini Happy Dreamsa. Iskoristite ovo predblagdansko razdoblje kako bi sebi i članovima svoje obitelji podarili zdrave i udobne snove.

Madraci, kreveti i jastuci na posebnim popustima

Uz nadmadrace, Happy Dreams svojim kupcima nudi i druge velike popuste s kojima jednostavnije možete opremiti svoju spavaću sobu. Ovisno o budžetu koji ste pripremili za elemente zdravog spavanja, možete izabrati krevete od kojih su pojedini na popustu do 30%, madrace na popustu i do 50% i jastuke od kojih su pojedini na popustu do čak 60%. Izvrsna ponuda za ove blagdane, zar ne?

Još ne znate što darovati?

Najbolji poklon bit će zdrav san.