Madraci na akciji – vrijeme je za kupnju!

madraci-na-akciji
Datum objave: 11. 02. 2013.

Znaš li da kvalitetan madrac osigurava optimalan položaj tvoga tijela cijele noći? Učini svoje spavanje ugodno i zdravo već danas.

Madrac vrhunske kvalitete osigurava optimalan položaj tijela prilikom spavanja, ugodan san i osjećaj naspavanosti ujutro. Upravo je zbog toga važno odabrati odgovarajući madrac. Ono što ponekad može biti ograničavajući faktor prilikom kupnje jesu cijene madraca, no zato treba iskoristiti priliku kada proizvođači nude popust.

Madraci s oprugama

Happy dreams je ponudio popust od 20 i 30 posto na madrace Matrix i Astra u svojim salonima, što čini cijene madraca dostupnim gotovo svakom budžetu. Madrac Matrix izrađen je od materijala visoke kvalitete koji u svojoj osnovi ima džepićastu jezgru, te pruža maksimalnu udobnost i potpunu prilagodbu anatomiji tijela.

Ono što madracu daje dodatni volumen i povećava udobnost jest silikonizirana poliesterska vata kojom je ispunjena presvlaka madraca. Madrac Matrix odlikuje visoka prozračnost, otpornost na deformacije, dugotrajnost i privlačan izgled. Ukoliko se odlučite kupiti ovaj madrac, zasigurno ćete dobiti optimalnu količinu kvalitete pogotovo u trenutku kad su cijene madraca snižene. Madrac Astra spada u grupu srednje tvrdih madraca zbog kombinacije Bonnel opružne jezgre koju ima u osnovi i ostalih komponenta od kojih je izgrađen. Njegove odlike su izuzetna čvrstoća, dugotrajnost i prozračnost. Ono što valja dodatno naglasiti vezano uz ovaj madrac jest činjenica da posjeduje zimsku i ljetnu stranu, gdje zimska sadrži vunu, a ljetna prirodni pamuk. Izuzetno je udoban stoga se može koristiti kod opremanja spavaćih i mladenačkih soba kao i turističkih objekata. Madrac se koristi na svim vrstama podnica.

Kakve podnice i krevet odabrati?

Nakon što si osigurate kvalitetan madrac, preporuka je da razmislite i o kupnji odgovarajućih podnica. U salonima Happy Dreams možete pronaći letvičaste podnice koje svojom gustoćom i elasticitetom osiguravaju pravilan protok zraka kroz madrac te vam omogućuju nesmetani san. Mogu biti ravne ili pomične, na vama je da odaberete. Ukoliko biste željeli upotpuniti svoje ulaganje u zdrav i ugodan san, svakako razmislite o kupnji kreveta. Nude vam se drveni kreveti čija je prednost lako održavanje, tapecirani kreveti koji mogu biti izrađeni u posebnoj tkanini prema vašem odabiru ili pak sklopivi koje odlikuje praktičnost – zauzimaju malo prostora, a u svakom trenutku mogu se razvući u ležaj.

Nakon kupljenog madraca, podnice i kreveta, ne zaboravite odabrati posteljinu i poplun koji će spavaćoj sobi dati novu energiju. Happy Dreams dućani nude velik izbor popluna napravljenih od poliesterskih punila dok su presvlake od bambusa ili kombinacije pamuka i bambusa. Također imate priliku birati ukoliko želite antibakterijsku i antialergijsku presvlaku što mnogo znači ukoliko netko od vaših ukućana pate od alergija. Požurite u Happy Dreams dućane dok je akcija na madrace u tijeku, a ukoliko želite znati kada su i inače povoljne cijene madraca, podnica, kreveta ili posteljine pratite internetsku stranicu ili Happy Dreams profil na jednoj od društvenih mreža.