Happy Dreams slavi 5. rođendan i poklanja do 30 posto ušteda!

peti-rođendan
Datum objave: 21. 01. 2015.

Povodom rođendana pripremili smo brojne popuste na krevete, madrace, nadmadrace i memory jastuke. Do kraja siječnja uštedi od 20 do 30 posto.

Znate li da osoba bez hrane može preživjeti do dva tjedna? A znate li koliko može bez sna? Najviše deset dana. Svjetski rekord u nespavanju iznosi 264 sata i 12 minuta, odnosno 11 dana i 24 minute. Postavio ga je 17-godišnji tinejdžer Randy Gardner još davne 1964. godine. Možete li zamisliti da toliko ne spavate? Nemojte ni pokušati. Već su dobro poznate posljedice nedostatka sna zbog kojih pate naša produktivnost i koncentracija, a organizam dovodimo u stanje kao da je konzumiralo manje količine alkohola!

Kako bi to spriječili, treba se pobrinuti za svoj san i omogućiti mu da bude zdrav, kvalitetan i neprekidan.

Iako tijekom noći između 60 i 70 puta promijenimo položaj, udoban krevet, zajedno s jastukom, madracem i nadmadracem, smanjit će buđenja i pokušaje namještanja u najudobniju poziciju spavanja te će vam osigurati najmanje jedan dodatni sat spavanja. Budući da je krevet najviše korišteni namještaj u našem prostoru, kao i da madraci i ostala oprema za zdravo spavanje imaju svoj vijek trajanja, treba voditi računa o tome kada je vrijeme za osvježenje spavaće sobe.

Ne propustite sjajnu rođendansku priliku

Madraci se sa svakodnevnom uporabom redovito pune grinjama i prašinom i pod težinom ljudskog tijela gube svoju čvrstoću i potporu, stoga ih treba redovito mijenjati. Ako loše spavate i ujutro osjećate bolove u kralježnici, to je signal za promjenu kreveta i madraca i odlazak do Happy Dreamsa.

U salonima ove tvornice sretnih i udobnih snova diljem Hrvatske, uz pomoć stručnog osoblja, isprobajte i odaberite ono što će vam najbolje odgovarati, i po funkcionalnosti, i po izgledu i po cijeni. Iz Happy Dreams nudimo vam sve to i još mnogo više te vas pozivamo da zajedno proslavimo peti rođendan!

Happy Dreams vas daruje mnogobrojnim popustima

Specijalizirani lanac za prodaju madraca, nadmadraca, elastičnih podloga, kreveta i prateće opreme za spavanje, već pet godina uspješno ispunjava sve želje svojih vjernih kupaca i osigurava im miran, kvalitetan i zdrav san. A on u ovom rođendanskom mjesecu može biti povoljniji nego ikad prije!

Happy Dreams je pripremio brojne popuste na svoje krevete, madrace, nadmadrace i memory jastuke. Uštedjeti možete do kraja siječnja od 20 do 30 posto. Za više od 1.000 kuna popusta u slavljeničkoj je ponudi moderan i kvalitetan drveni krevet Absolute, koji je dostupan u više boja, a oduševit će vas i Victory XXL-S krevet, jednake kvalitete i atraktivnog izgleda.

Uštedite na madracima, nadmadracima, jastucima…

Sviđaju li vam se visoki kraljevski kreveti, High Life Tango s madracem, ladicama i dva jastuka, može biti vaš s rođendanskim popustom od čak 1.398 kuna!

Volite li kožu, Sympathy Bull s funkcionalnim sandukom za posteljinu, sada je dostupan uz uštedu od 30 posto. Uz njega idealno pristaju visokokvalitetne podnice Laguna ili Action 26, čije se tvrdoće letvica mogu namještati, tako da vam pružaju maksimalnu udobnost i prilagođavaju se vašem tijelu, a u ovoj rođendanskoj ponudi, na njih dobivate posebnih 20 posto popusta!

Za manje prostore je idealan jednosjed Univerzal

Opremate li možda vikendicu ili neki manji prostor i nemate previše mjesta za krevet standardnih dimenzija, Happy Dreams u svojoj ponudi ima i vrlo praktične jednosjede.

Tip Univerzal, koji se može razvlačiti i jednostavno pretvoriti u ležaj i još ima i dodatni prostor za odlaganje stvari, do kraja siječnja možete dobiti po 200 kuna nižoj cijeni.

Ako se borite s partnerom koji ima nemiran san, odaberite Duo Sleep madrac s dvokomponentnom jezgrom i mogućnošću odabira tvrđe i mekše strane. Uštedjet ćete 294 kune.

Birajte i između nadmadraca Therapyja, Naturala s prozračnim latexom i Softy XL-a. Njima će vaš krevet dobiti dodatnu mekoću i udobnost, a sada mogu biti vaši uz 20 posto ušteda.

Isto vrijedi i za Happy Dreamsove madrace, od Visco Fivea s džepićastom jezgrom, Thermica s ljetnom i zimskom stranom, Fortune s visokokvalitetnom prozračnom jezgrom i pet anatomskih zona, do Kinga koji će vam pružiti maksimalnu udobnost…

Kakve su razlike među njima, kakav bi vama najviše odgovarao te koji memory jastuk uz 30 posto popusta odabrati, provjerite u salonima Happy Dreamsa. Isprobajte sve na licu mjesta i pronađite najbolju opremu za zdravo spavanje.

Slavljenički popusti vrijede do kraja mjeseca pa ih požurite iskoristiti i priključite se velikoj rođendanskoj proslavi tvornice udobnih i sretnih snova Happy Dreamsa!