Zašto su drveni kreveti toliko dobri?

Drveni krevet za bolji san
Datum objave: 10. 08. 2016.

S obzirom na to da u krevetu provedemo trećinu svog života, bitno je da odaberemo onaj kvalitetan i u kojem ćemo se osjećati udobno. Stoga, nema boljega nego odabrati drveni krevet.

Krevet, to mjesto u kojem svi toliko uživamo.

S obzirom na to da u njemu provedemo oko trećine svog života, bitno je da odaberemo onaj u kojem ćemo se osjećati udobno, ali i da bude kvalitetan.

Stoga, nema boljega nego odabrati pravi drveni krevet.

Evo zašto!

Drveni krevet može dodati stil, eleganciju i karakter vašoj spavaćoj sobi zbog prepoznatljivog izgleda, međutim, brojne su njegove druge pogodnosti koje možda do sada niste uzeli u obzir.

Ipak nam je ovo najvažniji komad namještaja u kući i ne želimo u njemu doživjeti neugodu i nesanicu.

Drveni krevet može dodati stil, eleganciju i karakter vašoj spavaćoj sobi
Drveni krevet može dodati stil, eleganciju i karakter vašoj spavaćoj sobi

Širok izbor

Drveni okviri kreveta dolaze u mnogo različitih stilova; od sofisticiranih i antičkih do tradicionalnih i suvremenih.

No, najveća prednost je u izboru vrsta i boja drveta. Gotovo da ne postoji stablo u prirodi koje ne možete izabrati. Naravno, ovisni ste o platežnoj moći.

Vrlo je velika raznolikost ponude drvenih kreveta na tržištu i lako je moguće pronaći dizajn kakav će se uklopiti u vašu spavaću sobu. Neki od najčešćih u našem podneblju su drveni kreveti od bora, hrasta, trešnje, oraha…

Snaga i izdržljivost

Drveni kreveti često dolaze s višegodišnjim jamstvom zbog robusnosti, pa time i izdržljivosti.

Snaga i prirodna izdržljivost materijala omogućuju pravom drvenom krevetu da traje u nedogled.

Pogotovo to vrijedi za one krevete koji koriste zglobove i klinaste utore koji omogućuju iznimno snažan spoj na često najslabijim točkama.

Drveni okviri kreveta dolaze u mnogo različitih stilova; od sofisticiranih i antičkih do tradicionalnih i suvremenih
Drveni okviri kreveta dolaze u mnogo različitih stilova; od sofisticiranih i antičkih do tradicionalnih i suvremenih

Praktičnost

Prednost drvenog kreveta dolazi do izražaja kada ga se želi premještati unutar kuće ili stana.

To bi se pokazalo nemogućim uz krevete s glomaznom bazom.

Drveni kreveti su čvršći pa se neće raspasti kada ćete ga nositi po stepenicama.

Osim toga, poprečne drvene grede ispod kreveta povećavaju ventilaciju i protok zraka ispod madraca što omogućava svježinu i omogućava ljepše spavanje.

Održavanje

Drvo je prirodni proizvod i zahtijeva minimalno održavanje, a istovremeno je vrlo jednostavno za čišćenje.

Zaštitni lak će se uvijek pobrinuti da je drveni krevet dobro zaštićen.

Snaga i prirodna izdržljivost materijala omogućuju pravom drvenom krevetu da traje u nedogled
Snaga i prirodna izdržljivost materijala omogućuju pravom drvenom krevetu da traje u nedogled

Troškovi i vijek trajanja

Još jedna korist koju imaju drveni kreveti je da se njegovo ruho tijekom godina može mijenjati kako biste mu, ne samo podarili novi izgled ruho, već mu produljili i vijek trajanja.

Uz opcije brušenja i bojanja ako je potrebno, uvijek možete osvježiti svoj krevet.

U teoriji, sve što bi zapravo trebali učiniti, pod uvjetom da je okvir kreveta zbrinut ispravno, je zamijeniti madrac svakih nekoliko godina.

Uz prirodne materijale koji se koriste te optimiziranog proizvodnog procesa, cijena drvenog kreveta često je najisplativija opcija.

Vrhunski krevet Infinity

U ponudi Happy Dreamsa nalazi se vrhunski drveni krevet.

Krevet Infinity u potpunosti je izrađen od drveta uz vrhunsku završnu obradu prema najvišim svjetskim standardima kvalitete.

Ima moderan dizajn i proizvodi se u raznim dimenzijama u četiri osnovne boje: bijela, choco, natur i trešnja. U takav krevet izuzetne čvrstoće moguće je postaviti sve vrste podnica, uzglavlje i dekorativne jastuke uzglavlja prema želji kupca.

Krevet Infinity u potpunosti je izrađen od drveta uz vrhunsku završnu obradu prema najvišim svjetskim standardima
Krevet Infinity u potpunosti je izrađen od drveta uz vrhunsku završnu obradu prema najvišim svjetskim standardima
 

Kao i svi kreveti iz Happy Dreams ponude i ovaj krevet se proizvodi u Hrvatskoj.

Krevet je pravi izbor za sve koji žele moderan dizajn, funkcionalnost i visoku kvalitetu, uz najpovoljniji omjer cijene i kvalitete.

Ako trebate bilo kakav savjet ili pak pomoć pri kupnji kreveta, ljubazno osoblje Happy Dreamsa uvijek vam je na raspolaganju.

Pogledajte ponudu kreveta

Zatvori

Obavezno

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

 • happy-dreams.hr
 • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku:

Kako izbrisati već spremljene kolačiće?
Ako koristite osobno računalo i ažurirani preglednik, a želite ukloniti kolačiće koji su već na vašem uređaju, istovremeno pritisnite CTRL, SHIFT i DELETE. Ovdje možete pronaći stranice za podršku za većinu najčešće korištenih preglednika:

 • Internet Explorer
 • Mozilla Firefox
 • Google Chrome
 • Safari
 • Flash cookies

Internetske stranice mogu koristiti widgete za društvene medije koji korisnicima omogućava pristup s internetske stranice Happy Dreams na različitim platformama društvenih medija (npr. Facebook, YouTube, Twitter i LinkedIn). Kako biste bolje razumjeli kako se i koji podaci prikupljaju putem društvenih medija i koje kolačiće koriste treće strane, pogledajte trenutna pravila privatnosti svake od društvenih platformi.

Opcionalno

Happy Dreams je posvećen zaštiti vaše privatnosti i vaših osobnih podataka. Ova obavijest o privatnosti opisuje način na koji obrađujemo i koristimo osobne podatke koje smo dobili od vas prilikom posjete i upotrebe ove internetske stranice te način na koji nas možete kontaktirati ako imate dodatna pitanja u vezi obrade vaših osobnih podataka.

 1. PRIKUPLJANJE VAŠIH OSOBNIH PODATAKA
  1. Prikupljamo i obrađujemo vaše ime, adresu, telefonski broj, e-poštu, IP adresu, koje nam šaljete kako biste dobili informacije od nas ili ostvarili kupnju na našim stranicama.
  2. Osim toga, prikupljamo i obrađujemo vaše financijske podatke koji se odnose na vaša mrežna plaćanja za proizvode kada ih pošaljete 
  3. (a) kao dio podataka o vašem računu (ako se primjenjuju) i/ili 
  4. (b) u vezi s vašim zahtjevima za proizvodima ili u vezi s kupovinom proizvoda na našoj internetskoj stranici.
  5. Osim navedenih upotreba i namjena, vaše osobne podatke također možemo koristiti za administraciju i poboljšanje ove internetske stranice, za naše unutarnje zapise, za potrebe statističke analize i za ispunjavanje vaših narudžbi proizvoda i/ili kako bismo vas kontaktirali u vezi prodaje ili u sklopu naših postupaka vezanih uz komunikaciju s korisnicima.
 2. KOJI JE PRAVNI TEMELJ ZA OBRADU VAŠIH OSOBNIH PODATAKA?
  1. Obrada vaših osobnih podataka za svrhu u gornjem odjeljku temelji se na tome da je obrada potrebna za nas kako bismo mogli ispuniti ugovor s vama.
  2. Obrada vaših osobnih podataka za svrhu u gornjem odjeljku temelji se na našem legitimnom interesu za obradu vašeg zahtjeva ili upita ili zaključivanje ponude o kupnji.
 3. TKO IMA PRISTUP VAŠIM OSOBNIM PODACIMA?
  1. Primijenili smo prikladne tehničke i organizacijske mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od gubitka, nezakonitog pristupa itd. Broj osoba s pristupom vašim osobnim podacima je ograničen i samo će pojedinci povezani s Brandom Happy Dreams koji trebaju obraditi vaše osobne podatke u skladu s prethodnim svrhama, imati pristup vašim osobnim podacima.
 4. KOLIKO SE DUGO VAŠI OSOBNI PODACI POHRANJUJU?
  1. Podatke pohranjujemo do ispunjenja svrhe njihova prikupljanja. To znači da ćemo izbrisati vaše osobne podatke kada ti podaci više neće biti potrebni za obradu zahtjeva, narudžbe ili za upravljanje računom ili odnosom s našim klijentom. Otada se mogu spremati statistički podaci koji su anonimizirani. 
 5. KOJA SU VAŠA PRAVA?
  1. Happy Dreams je Brand Hilding Anders d.o.o., koji je kontrolor obrade vaših osobnih podatka. To znači da smo odgovorni za ispravnu obradu vaših osobnih podataka u skladu s primjenjivim zakonima. Jadranka Horvat službenik je za zaštitu podataka i možete mu/joj se obrati na +385(0)40650042.
  2. Imate pravo znati koje osobne informacije o vama obrađujemo i možete zatražiti kopiju takvih podataka. Imate pravo na ispravak netočnih osobnih podataka o vama, a u nekim slučajevima možete zatražiti da izbrišemo vaše osobne podatke (ako npr. osobni podaci više nisu potrebni kako bi se ispunio ugovor s vama). Ako ste dali svoju privolu za obradu svojih Osobnih podataka za eksplicitnu svrhu, uvijek možete povući svoju privolu. Ako želite povući svoju privolu, možete nam se obratiti služeći se kontaktnim informacijama navedenima u odjeljku 
  3. Isto tako imate pravo na prigovor na određeno obrađivanje vaših osobnih podataka i možete zatražiti da se ograniči obrada vaših osobnih podataka. Imajte na umu da ograničavanje ili brisanje vaših osobnih podataka može dovesti do toga da mi ne možemo ispunjavati svoje obveze prema ugovoru s vama. Također imate pravo izdvojiti svoje osobne podatke u strojno čitljivom formatu i prenijeti osobne podatke drugom voditelju.
  4. 6Ako imate pitanja o tome kako obrađujemo osobne podatke o vama ili želite iskoristiti vaša prava u skladu s odjeljkom 6.2, možete nam se obratiti na hr.hr@hildinganders.com, poštom na prethodno navedenu adresu ili telefonom na +385(0)40650042.
  5. Ako imate prigovore ili pritužbe na način na koji obrađujemo vaše osobne podatke, imate pravo uložiti pritužbu kod relevantnog nadzornog tijela za zaštitu podataka.
 6.  PROMJENE
  1. Ako se dogode ikakve promjene u vezi načina obrade vaših osobnih podataka, obavijestit ćemo vas objavom ažurirane verzije ove obavijesti o privatnosti na Happy Dreams Web stranicama.

Slažem se s Uvjetima privatnosti (dostavna služba)

Slažem se s Uvjetima privatnosti (korisnički podaci)