Bubi madrac - sve što treba vašem mališanu za miran san

Bubi madrac - sve što treba vašem mališanu za miran san
Datum objave: 25. 11. 2016.

Pri kupnji madraca važno je imati na umu da dijete provede, ovisno naravno o dobi, i do 12 sati dnevno spavajući. To je pola dana, a vi svakako želite da je vašem malom anđelu pritom itekako udobno.

Kako bi vaš mališan nesmetano rastao i razvijao se, jedan od glavnih preduvjeta je zdrav i miran san.

Osim toga, san, kao što znamo, ima izrazito pozitivan utjecaj na naše zdravlje. Može spriječiti nastanak raznih bolesti poput dijabetesa, povišenog krvnog tlaka, smanjuje rizik od srčanih bolesti, blagotvorno djeluje na imunološki sustav, utječe na psihički i fizički razvoj djece, itd.

Tijekom budnosti kod postupno se narušava fiziološka ravnoteža u organizmu pa je spavanje nužno kako bi se ta ravnoteža ponovno uspostavila.

San važan za pamćenje i učenje

Osim toga, za uspjeh u školi, kao i učenje općenito, san kod djece ima neprocjenjivu ulogu.

Učenje i pamćenje općenito se dijeli na tri glavna koraka; nabava informacija, uvođenje novih informacija u mozak te integracija informacija.

Upravo se integracija informacija odvija tijekom spavanja kada mozak “briše” nepotrebne i neiskoristive informacije, a zadržava samo one potrebne.

Tako mozak oslobađa mjesta za bitne informacije koje će u budućnosti mladom umu biti korisne.

Za uspjeh u školi, kao i učenje općenito, san kod djece ima neprocjenjivu ulogu
Za uspjeh u školi, kao i učenje općenito, san kod djece ima neprocjenjivu ulogu
 

Neispavanost povećava stres i paniku

U ožujku 2014. godine istraživači sa Sveučilišta u Pennsylvaniji otkrili su kako se zbog neispavanosti proizvodnja neurona u mozgu, koji izazivaju stres i paniku, znatno povećava.

Dakle, djeca koja manje spavaju teže logički razmišljaju, te im češće na površinu isplivaju stres i loše raspoloženje.

Neka istraživanja pokazuju kako kvalitetan san u mlađim godinama omogućuje bolje mentalno funkcioniranje u starijoj dobi. Osobe koje u mladosti nije mučila nesanica imaju manji rizik od pojave demencija i bolju sposobnost pamćenja.

Kako svatko od nas za svoju djecu želi samo najbolje, tako bi trebalo biti i sa snom.

Dječji madraci i teror izbora

Uz optimalno vrijeme spavanja koje treba omogućiti djeci, za dobar san svakako treba još nešto - kvalitetan madrac.

No, kada krenete u potragu za madracem, lako se možete izgubiti u teroru izbora.

Kakav madrac odabrati, od kojih materijala, s kojim karakteristikama, koji cjenovni rang, samo su neka od pitanja koja će vam se motati po glavi.

Mnogi roditelji razmišljaju o dječjem madracu kao o nečem kratkotrajnom pa zbog toga ne gledaju na to kao na investiciju.

Uz optimalno vrijeme spavanja, za dobar dječji san svakako treba i kvalitetan madrac
Uz optimalno vrijeme spavanja, za dobar dječji san svakako treba i kvalitetan madrac
 

Dobar madrac = dječje zdravlje

Pri kupnji madraca važno je imati na umu da dijete provede, ovisno naravno o dobi, i do 12 sati dnevno spavajući.

To je pola dana, a vi svakako želite da je vašem malom anđelu pritom itekako udobno.

Jer kada kupujete dječji madrac, zapravo investirate u zdravlje vašeg djeteta.

Madrac Bubi iz Happy Dreams web shopa izrađen je na Bonnell opružnoj jezgri koju, kao i sve jezgre takve vrste, odlikuje izuzetna prozračnost i dugotrajnost.

Kombinacijom ostalih materijala koji su ugrađeni u madrac, između ostalih, PES vate i PU pjene, postignuta je optimalna udobnost, a može se koristiti na svim vrstama fiksnih podnica.

Madrac Bubi - najbolja investicija u zdrav dječji san
Madrac Bubi - najbolja investicija u zdrav dječji san
 

Visoke higijenske karakteristike

Ovaj madrac omogućava potporu svih točaka tijela vašeg djeteta kako bi se njegov kostur mogao pravilno formirati.

Svaki madrac nosi i svoje higijenske karakteristike koje utječu na zdravlje vašeg djeteta, a madrac Bubi može se pohvaliti najvišim ocjenama po tom pitanju.

Omogućite vašem mališanu zdrav i miran san na kvalitetnom madracu wink.

Bubi madrac - za miran dječji san

Zatvori

Obavezno

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

 • happy-dreams.hr
 • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku:

Kako izbrisati već spremljene kolačiće?
Ako koristite osobno računalo i ažurirani preglednik, a želite ukloniti kolačiće koji su već na vašem uređaju, istovremeno pritisnite CTRL, SHIFT i DELETE. Ovdje možete pronaći stranice za podršku za većinu najčešće korištenih preglednika:

 • Internet Explorer
 • Mozilla Firefox
 • Google Chrome
 • Safari
 • Flash cookies

Internetske stranice mogu koristiti widgete za društvene medije koji korisnicima omogućava pristup s internetske stranice Happy Dreams na različitim platformama društvenih medija (npr. Facebook, YouTube, Twitter i LinkedIn). Kako biste bolje razumjeli kako se i koji podaci prikupljaju putem društvenih medija i koje kolačiće koriste treće strane, pogledajte trenutna pravila privatnosti svake od društvenih platformi.

Opcionalno

Happy Dreams je posvećen zaštiti vaše privatnosti i vaših osobnih podataka. Ova obavijest o privatnosti opisuje način na koji obrađujemo i koristimo osobne podatke koje smo dobili od vas prilikom posjete i upotrebe ove internetske stranice te način na koji nas možete kontaktirati ako imate dodatna pitanja u vezi obrade vaših osobnih podataka.

 1. PRIKUPLJANJE VAŠIH OSOBNIH PODATAKA
  1. Prikupljamo i obrađujemo vaše ime, adresu, telefonski broj, e-poštu, IP adresu, koje nam šaljete kako biste dobili informacije od nas ili ostvarili kupnju na našim stranicama.
  2. Osim toga, prikupljamo i obrađujemo vaše financijske podatke koji se odnose na vaša mrežna plaćanja za proizvode kada ih pošaljete 
  3. (a) kao dio podataka o vašem računu (ako se primjenjuju) i/ili 
  4. (b) u vezi s vašim zahtjevima za proizvodima ili u vezi s kupovinom proizvoda na našoj internetskoj stranici.
  5. Osim navedenih upotreba i namjena, vaše osobne podatke također možemo koristiti za administraciju i poboljšanje ove internetske stranice, za naše unutarnje zapise, za potrebe statističke analize i za ispunjavanje vaših narudžbi proizvoda i/ili kako bismo vas kontaktirali u vezi prodaje ili u sklopu naših postupaka vezanih uz komunikaciju s korisnicima.
 2. KOJI JE PRAVNI TEMELJ ZA OBRADU VAŠIH OSOBNIH PODATAKA?
  1. Obrada vaših osobnih podataka za svrhu u gornjem odjeljku temelji se na tome da je obrada potrebna za nas kako bismo mogli ispuniti ugovor s vama.
  2. Obrada vaših osobnih podataka za svrhu u gornjem odjeljku temelji se na našem legitimnom interesu za obradu vašeg zahtjeva ili upita ili zaključivanje ponude o kupnji.
 3. TKO IMA PRISTUP VAŠIM OSOBNIM PODACIMA?
  1. Primijenili smo prikladne tehničke i organizacijske mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od gubitka, nezakonitog pristupa itd. Broj osoba s pristupom vašim osobnim podacima je ograničen i samo će pojedinci povezani s Brandom Happy Dreams koji trebaju obraditi vaše osobne podatke u skladu s prethodnim svrhama, imati pristup vašim osobnim podacima.
 4. KOLIKO SE DUGO VAŠI OSOBNI PODACI POHRANJUJU?
  1. Podatke pohranjujemo do ispunjenja svrhe njihova prikupljanja. To znači da ćemo izbrisati vaše osobne podatke kada ti podaci više neće biti potrebni za obradu zahtjeva, narudžbe ili za upravljanje računom ili odnosom s našim klijentom. Otada se mogu spremati statistički podaci koji su anonimizirani. 
 5. KOJA SU VAŠA PRAVA?
  1. Happy Dreams je Brand Hilding Anders d.o.o., koji je kontrolor obrade vaših osobnih podatka. To znači da smo odgovorni za ispravnu obradu vaših osobnih podataka u skladu s primjenjivim zakonima. Jadranka Horvat službenik je za zaštitu podataka i možete mu/joj se obrati na +385(0)40650042.
  2. Imate pravo znati koje osobne informacije o vama obrađujemo i možete zatražiti kopiju takvih podataka. Imate pravo na ispravak netočnih osobnih podataka o vama, a u nekim slučajevima možete zatražiti da izbrišemo vaše osobne podatke (ako npr. osobni podaci više nisu potrebni kako bi se ispunio ugovor s vama). Ako ste dali svoju privolu za obradu svojih Osobnih podataka za eksplicitnu svrhu, uvijek možete povući svoju privolu. Ako želite povući svoju privolu, možete nam se obratiti služeći se kontaktnim informacijama navedenima u odjeljku 
  3. Isto tako imate pravo na prigovor na određeno obrađivanje vaših osobnih podataka i možete zatražiti da se ograniči obrada vaših osobnih podataka. Imajte na umu da ograničavanje ili brisanje vaših osobnih podataka može dovesti do toga da mi ne možemo ispunjavati svoje obveze prema ugovoru s vama. Također imate pravo izdvojiti svoje osobne podatke u strojno čitljivom formatu i prenijeti osobne podatke drugom voditelju.
  4. 6Ako imate pitanja o tome kako obrađujemo osobne podatke o vama ili želite iskoristiti vaša prava u skladu s odjeljkom 6.2, možete nam se obratiti na hr.hr@hildinganders.com, poštom na prethodno navedenu adresu ili telefonom na +385(0)40650042.
  5. Ako imate prigovore ili pritužbe na način na koji obrađujemo vaše osobne podatke, imate pravo uložiti pritužbu kod relevantnog nadzornog tijela za zaštitu podataka.
 6.  PROMJENE
  1. Ako se dogode ikakve promjene u vezi načina obrade vaših osobnih podataka, obavijestit ćemo vas objavom ažurirane verzije ove obavijesti o privatnosti na Happy Dreams Web stranicama.

Slažem se s Uvjetima privatnosti (dostavna služba)

Slažem se s Uvjetima privatnosti (korisnički podaci)