Početna Blog

Blog ...vodič za sretne snove

Meditacijom do spavanja

Meditacija za spavanje: 5 tehnika koje morate isprobati

Imate li problema s uplovljavanjem u san, pokušajte meditirati neposredno prije odlaska u krevet ili u samom krevetu. Izaberite jednu od 5 različitih tehnika, prakticirajte meditaciju svaku večer i vaši problemi s nesanicom će nestati.

Kako položaj spavanja utječe na zdravlje?

Ponekad je za dobar san dovoljno samo okrenuti tijelo na drugu stranu. Pozicija spavanja je vrlo bitna za dobar i kvalitetan san, ali i cjelokupno tjelesno zdravlje, dok jastuk koji podupire leđa, kukove i zglobove može spriječiti čitav niz zdravstvenih problema.

Snovolovka je dobra da vam pomogne u pamćenju snova.

Snovi koji su promijenili povijest

Postoje ljudi koji su svojim snovima postali poznati i ostali zapamćeni do danas.  Evo šest izuzetnih snova znanstvenika, pisaca, glazbenika, matematičara i izumitelja koji su kasnije promijenili tijek ljudske povijesti.

Što vaš madrac može reći o vama?

Madraci na kojima provodite noć, puno toga otkrivaju o vama i vašoj osobnosti. Na madracima u spavaćoj sobi provodite puno vremena ili ste tip osobe koja se budi na prvi alarm i spremna je za nove pobjede? Otkrijte koji ste vi tip osobe...

Doručak u krevet izmamit će svakome osmijeh na lice.

Iznenadite partnera romantičnim doručkom u krevetu

Kako bolju polovicu najbolje iznenaditi na Valentinovo? Romantičnim doručkom u krevet koji će svakome izmamiti osmijeh na lice. Donosimo vam par brzih i jednostavnih recepata za slastan doručak kojim ćete ugodno iznenaditi voljenu osobu.

Ponekad se nađete u neugodnoj situaciji pa morate odspavati na jako neudobnim mjestima.

Kako spavati na neudobnim mjestima?

Na popisu za putovanje, pa čak i odlazak na posao treba se naći i putni jastuk na napuhavanje kako bi se izbjegle neugodne situacije i kako bi neudobna mjesta postala udobna. Saznajte kako neudobna mjesta učiniti udobnima za slatke snove. 

Nekoliko zabavnih činjenica o pidžamama

Pidžama potječe od drevnih Indijanaca koji su svoju odjeću za spavanje nazvali "piejamah" i tako je sve krenulo. Tijekom godina mijenjali su se trendovi, modeli, duljine i materijali od kojih su izrađivane, ali pidžame su uvijek ostale - pidžame.

Kako zapamtiti snove?

Tumačenje snova postoji od pamtivijeka, a Sanjarice su vrlo popularne u knjiškim i internetskim literaturama. No, što ako se ne možemo sjetiti što smo sanjali ili kada sanjamo san iz kojeg se ne želimo probuditi? Naučite kako zapamtiti snove i kako ih kontrolirati.

Antialergijski jastuci za alergične na grinje

Antialergijski jastuci: spas za alergičare

Kako je spavati uz grinje kada ste alergični na njih? Grozno. Za sve alergične na grinje iz kućne prašine izdvojili smo najbolje antialergijske jastuke. 

1 2 3 4 5 42 43